Erika Vikmanin koskettava kirjoitus Dannylle: "Tämä on ollut yksi elämäni merkittävimmistä ihmissuhteista"

5:18
Näin Erika Vikman yllättyi Dannyn: "Sä oot mun Nature Boy"

Erika Vikman esiintyi herkästi Dannylle Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. 

Dannyn ex-kumppani laulaja ja vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman, 29, yllätti laulajalegendan Laulu rakkaudelle -ohjelman toisessa jaksossa kappaleella Nature Boy. Vikman postasi Instagramiinsa otteita ja kuvia esityksestä.

Jos postaus ei näy, voit katsoa sen tästä. Näet kuvia klikkaamalla nuolesta.

– Kiitos Danny ystävyydestä ja siitä, että olet elämässäni. Tämä on ollut yksi elämäni merkittävimmistä ihmissuhteista ja halusin laulun muodossa kiittää sinua kaikesta tähänastisesta, Vikman herkistelee.

Vikman on ottanut postaukseen myös katkelman laulun sanoista, jotka vapaasti suomennettuna tarkoittaa: ”Suurin asia, jonka voit koskaan oppia, on vain rakastaa ja tulla rakastetuksi”.

– The greatest thing you’ll ever learn, is just to love and be loved in return.

Fanit ovat jakaneet rakkauttaan postauksen kommenteissa. Useat kehuvat Vikmanin säkenöivää asua sekä hänen upeaa lauluaan.

Danny oli Vikmanin mukana laivakeikoilla tammikuussa. Vikman postasi reissulta yhteiskuvan Dannyn kanssa saate sanoilla ”Minun rakkaani”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso Erikan koskettava esitys Laulu rakkaudelle -ohjelmasta yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja