Robin ja Viivi pistivät pystyyn spektaakkelin Elastista varten – myös lapsuuden ystävät saapuivat yllättämään artistin

Elastinen saa kokea yllätyksen Robinilta, Viiviltä sekä räppärin ystäviltä 5:17
Elastinen saa kokea yllätyksen Robinilta, Viiviltä sekä räppärin ystäviltä

Elastinen sai nauttia yllätyksestä Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Pitkän linjan rap-artisti Elastinen sai istahtaa valkoiseen penkkiin nauttimaan esityksestä Laulu rakkaudelle -ohjelman toisessa jaksossa. Muusikot Robin Packalén ja Viivi sekä Elastisen eli Kimmo Laihon ystävät Petri Rasanen ja Johannes Hattunen esittivät Elastisen tuotannosta kappaleen Eteen ja ylös.

– Oikeastaan syy tälle on se, että olen aina katsonut Elastista tosi paljon ylöspäin tyyppinä ja musantekijänä myöskin. Hän on oikeastaan pompannut silleen koko kansan tietoisuuteen, kun minä olen syntynyt, Robin kuvailee.

– Tämä biisi, mikä me vedetään on niin tsemppaava, kun biisi vaan voi olla ja se kuvastaa Elastista ihan täydellisesti, Viivi jatkaa.

Mukana on myös kaksi Elastisen pitkäaikaista ystävää. Rasanen ja Hattunen ovat tutustuneet Elastiseen breakdance-piireistä.

– Olemme ensimmäisen kerran tutustuneet vuonna 1996 Harjun nuorisotalolla tällaisessa rasismin vastaisessa musikaalissa. Sieltä meidän tarinamme on lähtenyt, nuoret pikku breikkaripojat lähti valloittamaan maailmaa ja tähän on päästy, Rasanen kertoo.

Elastista jännittää lavalle saapuminen hurjasti. Hän ei voi uskoa, että joku haluaisi yllättää hänet.

– Hartwall Areenan kokoinen jännitys. Vitsi jalatkin tärisevät. Bring it on! Elastinen hehkuttaa.

Mitkä sanat saivat Elastisen liikuttumaan kyyneliin? Katso esitys videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat