Jännittävät hetket käsillä taksikeskustelussa: huomenna julkaistaan selvitykset sääntelyn vaikutuksista – Timo Harakka vihjaa videolla: "Epäkohtiin puututaan"

13:23
Video: Taksiliitto kertoo näkemyksensä siitä, mikä taksilaissa on pielessä.

Liikenne- ja viestintäministeriö kertoo, että selvitykset uudistuneen taksisäätelyn vaikutuksista julkaistaan huomenna klo 9:30. Selvitykset on tilannut nykyinen pääministeri ja entinen liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.).

Liikenne- ja viestintäministeriö julkaisi Twitter -tilillään videon, jossa nykyinen liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.) kertoo taksipulman suurimmista kysymyksistä.

– Liikenne- ja viestintävirasto kiinnittää huomiota siihen, että hinnat ovat nousseet. Asiakkaat kokevat olonsa entistä turvattomammaksi, toteaa Harakka videolla.

– Taksien saatavuus on heikentynyt useissa, varsinkin pienissä kaupungeissa, hän jatkaa.

Lisäksi Harakka muistuttaa vielä loppuun Verohallinnon toiveista: kaikkiin takseihin olisi saatava mittarit.

Selvitykset taksisääntelyn vaikutuksista julkaistaan huomenna Liikenne- ja viestintäministeriön sivuilla osoitteessa lvm.fi.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja