Jannika B tanssii suosikkiohjelmassa uuden parin kanssa – kertoo, miten reagoi sokkikäänteeseen

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiparit laitettiin uusiksi.

Viime sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä koettiin yllätyskäänne, kun tanssiparit laitettiin kokonaan uusiksi. Kisassa mukana olevan Jannika B:n pari vaihtui arvonnassa Aleksi Seppäsestä tanssiopettaja Jani Rasimukseen

– Kun kuulin, että jonkinlainen sokkikäänne on tulossa, sanoin että ei nyt mitään muutoksia, pitää saada treenata tutun ja turvallisen kanssa, muusikko kommentoi uutta käännettä.

Jannika B on harjoitellut Rasimuksen kanssa samassa treenisalissa. Hän kertoo, että toivoi Rasimusta parikseen.

– Sanoinkin, että jos jonkun muun kanssa pitäisi tanssia, niin Janin kanssa olisi kiva vetää.

Treenit lähtivät käyntiin hyvin. Muusikko kertoo, että Rasimuksen ja Seppäsen opetusmetodeissa on eroja. Seppänen keskittyy Jannika B:n mielestä hiomaan pitkään tekniikkaa ja koreografiaa harjoitellaan vasta torstaina tai perjantaina.

– Tämä viime viikon rumba on hyvä esimerkki, koska ensimmäisen treenipäivän me vain kävelimme. Hän keskittyy tosi vahvasti tekniikan hiomiseen. Janin kanssa aloimme heti kävellen merkkailemaan, että mitä koreografiassa voisi tapahtua.

Seppänen otti yhteyttä heti Jannika B:n ja Rasimuksen ensimmäisten treenien jälkeen.

– Hän kysyi, miten treenit menivät ja sanoinkin, että hyvin. Jani oli sitä mieltä, ettei hän korjaile vakiotanssiasentoani, koska olen ollut Aleksin opeissa. Sanoin Aleksille, että hän voi sitten tulla korjailemaan.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat