Jannika B:n Tanssii Tähtien Kanssa -show sai tuomarit tolaltaan – ylistivät vuolaasti upeaa esitystä!

Jannika B esitti parinsa Aleksi Seppäsen kanssa näyttävän ja herkän rumban. Pisteitä kaksikko keräsi esityksellään huikeat 28.

Laulaja Jannika B ja hänen parinsa Aleksi Seppänen esittivät suorassa lähetyksessä herkän rumban. Jannika B oli pukeutunut valkoiseen pukuun, joka jätti Jannika B:n selän avoimeksi. Pukuun oli tuotu lisävolyymia vinolla helmalla ja laskoksilla.

Upean tanssin aikana nähtiin soljuvia liikeratoja ja hitaita pyörähdyksiä. Esitykseen kuului sarja, jossa Seppänen nosti Jannika B:n näyttävästi ilmaan. Sarja jatkui heti uuteen nostoon, jossa Seppänen pyöritti muusikkoa ilmassa.

Tuomarit kommentoivat parin esitystä vuolaasti ylistäen.

– En oikeasti ymmärrä, että miten te olette tässä ajassa ehtineet kaiken tuon työn tekemään, Helena Ahti-Hallberg totesi.

– Kun katson teidän tanssia, niin minulle syntyy sellainen vaikutelma, että jokainen liike, jokainen ilme ja jokainen solu on täynnä merkitystä, Jorma Uotinen maalaili.

– Kun tietää, mitä tekee, ja tekee sen oikein, niin ei siihen tarvita mitään härveleitä tai temppuja, Jukka Haapalainen kommentoi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat