Jannika B:n piti juhlia vappuna uutta kappalettaan – juhlat saivat surullisen käänteen: "Ollaan muisteltu sinua kovasti – itketty ja naurettu"

3:17
Jannika B esitteli uuden hiustyylinsä Emma Gaalassa - katso video.

Laulaja Jannika B:n Sputnik-koira olisi seuraavaksi täyttänyt 18 vuotta.

Laulaja Jannika B eli oikealta nimeltään Jannika Wirtanen julkaisi uuden kappaleen Katso mua, jota hänen oli tarkoitus juhlistaa perheensä kanssa vappuaattona. Juhlat saivat kuitenkin odottamattoman käänteen, josta laulaja kertoo Instagram-tilillään.

– Julkaisupäivän kunniaksi oli tarkoitus skoolata skumpalla ja syödä munkkeja. Vähänpä olisin osannut arvata, että malja nostetaankin rakkaan karvanakkini muistolle. Sputnik olisi seuraavaksi täyttänyt 18 vuotta. Meillä oli pitkä yhteinen taival ja hän oli tukenani elämäni suurissa vaiheissa – muutoksissa, suruissa ja iloissa.

– Ollaan muisteltu sinua kovasti – itketty ja naurettu.

– Olit pieni koira mutta suuri persoona ja jätät jälkeesi suuren tyhjiön. Lepää rauhassa, vanha ukko – en luovu susta koskaan, vaikka irti päästänkin. Kerro Lempille terveisiä, laulaja kirjoittaa koskettavaan videoon.

Laulajan surulliseen päivitykseen tuli valtava määrä kommentteja.

– Lämmin osanottoni ja valtavasti voimia suruun, juontaja Alma Hätönen kirjoittaa.

– Lämmin halaus, laulaja Anna Puu toivotti sydän-emojin kera.

Muusikkopariskunnan Jannika ja Toni Wirtasen perheeseen tuli alkuvuodesta koiranpentu, josta etenkin Jannika on lisännyt paljon kuvia sosiaaliseen mediaan. Suloisen pomeranian-rotuisen koiran nimi on Tuire Madonna Wirtanen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja