Janne Saarinen suree edesmennyttä mummoaan – sai häneltä kolme vinkkiä pitkään elämään

Näyttelijä Janne Saarinen muistelee Instagramissa edesmennyttä mummoaan. Hän kertoo kysyneensä mummoltaan vinkkejä pitkään elämään. 

Näyttelijä Janne Saarinen suree edesmennyttä mummoaan. Saarinen kertoo Instagram-julkaisussaan, että kysyi mummoltaan vinkkejä pitkään elämään vain päivä ennen tämän kuolemaa. 

– Kysyin mummulta päivää ennen kuolemaa vinkkejä pitkään elämään: 1. ristikot pitää pään virkeenä 2. syö kalaa vähintään kaksi kertaa viikkoon ja 3. tärkeintä on rakkaus

– Nämä lupasin muistaa. Vietettiin eilen Ailin näköinen päivä. Täydellinen sää. Itkua. Naurua. Muistelua. Ja niinkun tapana, illan päättävä karaoke. Terveiset sinne taivaaseen, Saarinen kirjoittaa.

Radio Suomipopin juontajana ja Syke-tähtenä tunnettu Janne Saarinen treenaa tällä hetkellä kelkkailua tähtäimessään vuoden 2026 olympialaiset.

– Nyt kun olen saanut näin huipun tilaisuuden, niin totta helvetissä haluan katsoa, että jos vain kaikkeni laitan tähän, niin voisinko pärjätä, hän kertoi MTV Uutisten haastattelussa Sykkeen 14. tuotantokauden lehdistötilaisuudessa. 

Lue myös:

    Uusimmat