Janne Niinimaa erostaan: Kävimme vakavia keskusteluja

Hiljattain eronnut jääkiekkoilija edusti NHL-tähtien tennisturnauksessa hyväntuulisena suuresta elämänmuutoksesta huolimatta.

Puolustaja Janne Niinimaa osallistui lauantaina Bermuda-turnaukseen Helsingin Kalastajatorpalla. Mies kehui tapahtumaa kesän kohokohdaksi.

– Täällä on paljon tuttuja jätkiä, joita näkee vaan täällä. Yleensä pelaan tennistä paljon, mutta tänä kesänä en ole pelannut ollenkaan, Niinimaa sanoi viitaten oikean käden sormivaivaansa.

Käden kuntouttamisen lisäksi kiekkoilija aikoo ehtiä ainakin kalastamaan ja nauttimaan musiikista kesän aikana.

– Aion käydä Tenojoella kalassa, sinne en ole vielä ehtinyt. Ja Qstockiin jos menisi Ouluun. HIM olisi kiva nähdä isolla lavalla, mies suunnitteli.

Elämä muuttui eron jälkeen

Janne Niinimaa edusti turnauksessa hyväntuulisena ja iloisena huolimatta siitä, että hän päätyi jättämään lopullisen avioerohakemuksen Jaana-vaimonsa kanssa muutama päivä sitten. Harkinta-ajan viimeisenä päivänä hakemuksen yhdessä ex-vaimonsa kanssa jättänyt Niinimaa sanoo, että he halusivat harkita eroa tarkkaan.

– Päätimme, että katsomme mihin suuntaan tunteet kehittyvät, kun olemme erillään. Vietimme paljon aikaa yhdessä hyvissä väleissä, ja kävimme vakavia keskusteluja. Lopulta teimme ratkaisun, ja veimme hakemuksen viimeisenä päivänä. Olemme hyvissä väleissä, eikä mitään jäänyt hampaankoloon.

Niinimaan mukaan elämä on muuttunut eron jälkeen ainakin arkiaskareiden hoitamisen suhteen.

– Nyt joutuu palkkaamaan apulaisen kotihommiin, kun ennen hän piti asiat järjestyksessä minun poukkoillessa sinne tänne Ruotsin ja Oulun väliä. Enää ei ole niin organisoitua. Nyt on kaikki levällään siellä sun täällä, kiekkoilija nauroi pilke silmäkulmassaan.

Uutta rakkautta ei ole vielä näköpiirissä – eikä haussakaan.

– Ei ole kiire mihinkään. Katselen nyt ihan rauhassa, ei ole haku päällä sen kummemmin. Minulla on hyvä fiilis ja positiivinen meininki, nyt vaan katse eteenpäin, Niinimaa sanoi hymyillen.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat