Janina tallensi hengästyttävän näyn tärisevin käsin: pihamaan vierestä jolkotteli viiden suden lauma

0:27

Janina Tolvanen pääsi todistamaan aamulla harvinaista näkyä, kun hänen kotipihansa vieressä sijaitsevalla pellolla jolkotteli viiden suden lauma. Kohtaaminen tallentui videolle, jonka voit katso yltä. 

Pöytyän Kumilan kylällä asuva Tolvanen kertoo olleensa ulkona noin aamuyhdeksän aikaan, kun viereiseltä pellolta kuului outoa rapinaa.

– Rupesin ihmettelemään ääntä, kun en ollut omia koiriani päästänyt ulos. Sitten näin kun kolme sutta meni peltoa pitkin ihan talon vierestä. 

– Ajattelin vain, että puhelin on saatava, että saan tilanteen kuvattua. Kun hain puhelimen, pellolta tuli vielä kaksi sutta, jotka näkyvät videolla. Kolme muuta oli ylittänyt tien ja jatkanut matkaa seuraavalle pellolle.

Videolla näkyy, miten yksi susista juoksee vain muutaman kymmenen metrin päässä Tolvasesta. Tärisevin käsin kuvatulla videolla kuuluu, että ihmisasutuksen läheisyyteen uskaltaneiden petojen päiväretki yllätti.

– En edes tiennyt, että mitä pitäisi ajatella. Olin aivan järkyttynyt, nainen kommentoi. 

Tolvanen hämmästeleekin, mistä syystä sudet liikkuivat kylillä kirkkaalla päivänvalolla.

– Tiesin kyllä, että niitä kulkee täällä, mutta en olisi uskonut näkeväni niitä keskellä kirkasta päivää, kun tulen ulkona käymään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja