Jani Wickholmin talopiina ohi

Jani Wickholm muutti maaliskuussa 2010 kihlattunsa kanssa Parkanoon, mutta jo toukokuussa eri medioista sai lukea talossa ilmenneistä ongelmista.

MTV3.fin haastattelussa Wickholmilta tiedusteltiin, miten taloasian kanssa lopulta kävi. Aiempien tietojen mukaan talossa olisi ollut kosteusvaurioita, mutta Wickholm haluaa nyt oikaista tietoja.

– Niin sanotut homevauriot tai kosteusvauriot eivät olleet niitä konkreettisia ongelmia, mutta en halua niitä ruotia sen enempää. Tilanne on se, että käräjäoikeuteen mentiin, mutta asia saatiin soviteltua ja koko asia on päätöksessä. Mä seison niiden syiden takana, miksi kävi miten kävi. Sen enempää en ala asiaa ruotimaan, mutta haluan nyt korostaa sitä, että missään nimessä kyse ei ollut hometalosta.

Nykyään Wickholm asuu jälleen vanhassa kämpässään Töysässä ja mies on tyytyväinen siihen, että koko talohärdelli on loppuunkäsitelty.

– Asun onnellisesti omassa vanhassa kämpässä Töysässä ja Parkanon talon omistanut pariskunta otti sen asunnon takaisin. Saatiin sovittelulla asia kuntoon ja kaikki on kunnossa. Mutta kyllä nämä tällaiset asiat syö puolin ja toisin, kumpaakin osapuolta. Nyt nämä asiat on kuitenkin käyty läpi ja haluan unohtaa koko homman, Wickholm toteaa.

Keväällä 2010 Wickholm meni myös kihloihin, mutta enää sormusta ei miehen sormessa näy.

– Mulla ei ole kihlattua, mutta sutinaa on. Asun kolmen naisen kanssa. Kaikkien kanssa on sutinaa, mutta kaksi niistä on nelijalkaisia, Jani muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat