Jani Toivola saapuu kertomaan asumiskohustaan ja taksimatkoistaan – Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman vieraskattaus julki

Enbuske, Veitola & Salminen on MTV3:n viikoittainen talk show, jossa kotimaisen viihteen ja asian kärkinimet yhdistävät voimansa.

Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen ruotivat torstaisin ajankohtaisia aiheita Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa. Kauden neljänteen lähetykseen vieraaksi saapuu muun muassa Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola.

Toivola on ollut tällä viikolla otsikoissa sen vuoksi, että hän on ajanut tällä vaalikaudella jo yli tuhat kertaa taksilla, vaikka on ollut tänä aikana yli puoli vuotta sairauslomalla. Lisäksi tällä viikolla uutisoitiin siitä, että Toivola asuu vakituisesti Helsingissä, mutta kansanedustajalle on maksettu kulukorvausta hänen Riihimäen asunnostaan kuukausittain 1 315,75 euroa.

Suomen raflaavimman talk show'n vieraina nähdään torstaina 20.9. lisäksi Tyhjiö-elokuvan näyttelijä Laura Birn ja ohjaaja Aleksi Salmenperä. Mukana myös muusikko Anssi Kela, joka esiintyy jaksossa. Lisäksi Tuomas Enbuske saa tarot-luennan ja Roope Salminen palaa takaisin live-lähetyksiin.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat