Jälleennäkemisen "juhlaa" – poliisi tapasi paljon vanhoja tuttuja Jyväskylässä ja Tampereella tiistaina

Sisä-Suomen poliisia piti eilen kiireisenä useammat poliisin vanha tutut.

26-vuotias mies jäi kiinni näpistelystä Tampereella. Hän oli laittanut Alkossa viinapullon taskuunsa ja kävellyt kassojen läpi. Vartijat ottivat miehen kiinni kadulla, jolloin tämä alkoi käyttäytyä aggressiivisesti. Hän yritti esimerkiksi virtsata vartijoiden päälle.

Hänet jouduttiin laittamaan rautoihin. Vielä tämänkin jälkeen raudoitettu mies yritti sylkeä vartijoiden päälle. Rikosilmoitus kirjattiin näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Näpistysrikoksesta kiinnijääminen oli miehelle 19. kerta vuoden sisällä

Hätäkeskus sai toisenkin ilmoituksen näpistelijästä Tampereella. Päihtynyt 36-vuotias mies oli näpistellyt kaupasta lonkeroa ja kahvia. Vartija otti miehen kiinni heti teon jälkeen parkkipaikalla ja poliisipartio vei asiakkaan päihtymyssäilöön. Mies on jäänyt kiinni näpistysrikoksesta peräti 51 kertaa vuoden sisällä.

Jyväskylässä kolmekymppinen nainen poistui kaupasta maksamatta elintarvikeostoksiaan. Hänelle kiinnijääminen oli seitsemäs kerta vuoden sisään.

Myöskin Jyväskylässä 24-vuotias nainen on epäiltynä näpistyksestä. Nainen on ollut vuoden aikana omaisuusrikoksesta epäiltynä yhteensä 13 kertaa.

Näpistelyjen lisäksi liikennerikkomuksia

Poliisipartio pysäytti Vaajakoskentiellä Jyväskylässä liikennetarkastusta varten henkilöauton. Autoa ajoi 18-vuotias mies, joka osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 18. kerta vuoden sisään. Tekojen suuresta määrästä johtuen asiaa ei voitu enää käsitellä sakolla vaan tapahtuneesta laadittiin rikosilmoitus. Autossa oli matkustajina kaksi henkilöä.

Akaan Satamatiellä pysäytettiin tarkastusta varten henkilöauto, jota kuljetti 1990-luvulla syntynyt mies. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta. Kiinnijääminen oli 17. kerta vuoden sisään.

Jyväskylässä pysäytettiin keskiviikon puolella henkilöauto, jonka kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään.

Lue myös:

    Uusimmat