Janina Fry ja Anssi Heikkilä heittivät hyvästit Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailulle: "Epätodellinen olo"

13:14
Katso videolta, miten Janina Fry ja Anssi Heikkilä kommentoivat putoamistaan.

Yksi tanssipari joutui jälleen jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Tällä kertaa Janina Fry ja Anssi Heikkilä saivat lähtöpassit. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden kuudennen jakson putoajat ovat selvillä. Tällä kertaa kisan joutuivat jättämään kesken Janina Fry ja hänen tanssinopettajansa Anssi Heikkilä. Tanssipari kommentoi tunnelmiaan heti lähetyksen jälkeen MTV Uutisille.

– On jotenkin epätodellinen olo. Tässä on treenannut intensiivisesti monta viikkoa ja nyt kaikki se loppuu. Pisteet jakautuivat niin tasaisesti, joten jollain tapaa osasin odottaa, Fry sanoi. 

– Kyllä tuomareiden kommentit olivat aika osuvia ja oikeita, Heikkilä lisäsi.

Fry kertoo, että hän aikoo ehdottomasti jatkaa tanssin parissa, sillä se on ollut hänelle sopiva liikuntalaji.

– Olen saanut läheisiltä tämän koko kauden ajan tsemppiviestejä ja ventovierailtakin on tullut paljon tsemppejä. Tanssista on tullut todellakin iso osa elämääni ja aion ehdottomasti jatkaa sitä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa on tänä vuonna ollut mukana ennätysmäärä osallistujia eli huimat 12 kilpaparia ja lähetyksiä on jopa 14 kappaletta. Joka viikko yksi tanssipari putoaa pois kilpailusta. Ensi sunnuntaina päästään nauttimaan seitsemän parin tanssista.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja