Jälleen yhdet Salkkarit-häät saavat karmaisevan päätöksen – muistatko vielä nämä pieleen menneet vihkiseremoniat?

1:34
Akin ja Camillan hääpäivä saa karmivan päätöksen!

Salattujen elämien kevään päätösjaksossa jälleen yhdet häät saavat dramaattisen päätöksen, kun Aki ja Camilla suuntaavat vihkimisen jälkeen helikopterilla häämatkalleen.

Salattujen elämien historiasta ei löydy moniakaan häitä, jotka olisivat menneet täysin putkeen. Kevään päätösjaksossa Aki Nikkinen ja Camilla Mustavaara saavat vihdoin toisensa alttarilla. Parin onni ehtii kukoistaa vaan hetken ajan, kun heidän helikopteriin tulee jotain vikaa. Elävätkö Aki ja Camilla elämänsä onnellisena loppuun asti yhdessä tästäkin vastoinkäymisestä huolimatta? 

Alissa ja Gunnar

Kevään 2017 päätösjaksossa Ullan ja Gunnarin häät saivat dramaattisen päätöksen, kun Gunnar meni väärän naisen kanssa naimisiin. Gunnar kärsi muistihäiriöitä ja Alissa käytti tilannetta törkeästi hyväkseen hyötyäkseen tilanteesta taloudellisesti. Myöhemmin Gunnar tajusi Alissan haluavan vain hänen rahansa ja päätyi allekirjoittamaan avioeropaperit.

Linda ja Kari

Lindan ja Karin häät menivät pieleen pahemman kerran, kun pappi paljastui Lindan isäksi.  Kari ja Linda odottivat innolla hääpäiväänsä ja päättivät viettää edellisen yön erillään.

Linda ja Kari kuitenkin järkyttyivät pahoin, kun vihkipappi kääntyi ja paljastui sekä Severin että Lindan isäksi, Aaro Vaalanteeksi.

Sebastian ja Camilla

Sebastian odotti Isabellaa alttarille, mutta turhaan. Häät saivat karmean päätöksen, kun Isabellan sijasta kirkkoon ilmestyikin Camilla.

Jenni ja Toni

Pihlajakadun asukkaista ensimmäisten joukossa vihille yrittivät Jenni ja Toni. Miehen talousrikokset paljastuivat kuitenkin naiselle häiden kynnyksellä. Jenni joutui perumaan häät koko kirkkokansan edessä ja pakenemaan paikalta lehdistön saattelemana.

Markus ja Elina

Mieleen ovat jääneet myös Markuksen ja Elinan häät. Kauniin parin hääjuhla ei kuitenkaan täysin ongelmitta.

Markus saapui häihin pahasti myöhässä ja Elinan mieli oli levoton. Pari vihittiin ongelmitta, mutta häävalssi vei sulhaselta jalat alta.

Kun Elina sai tietää tajuntansa äkisti menettäneen Markuksen käyttäneen kovia huumeita, oli järkytys suunnaton. Vastaleivottu vaimo ehti jopa palauttaa miehelle vihkisormuksensa. Lopulta Elina päätti tukea aviomiestään kaikin voimin, mutta Markus menehtyi häämatkalla traagisesti.

Ulla ja Seppo

Ullan ja Sepon liitto oli ajautunut karille, mutta pari oli vähällä astella vihille uudestaan.

Maaritin kirjan julkistamistilaisuudessa Ulla pukeutui morsiameksi ja saapui paikalle papin kanssa. Hän kosi Seppoa kauniisti, mutta mies antoi ex-vaimolleen kylmästi rukkaset. Murtunut Ulla lähti tilaisuudesta ja päätti muuttaa sisarensa luo Kankaanpäähän lopullisesti.

Ken ja Camilla

Kenin ja Camillan häistä ei dramatiikkaa puuttunut ja myös näissä häissä morsiusparin yhteinen tie katkesi alttarille. Kyyhkyläiset suunnittelivat avioitumista, kun Aamu saapui sotkemaan kuvioita: Ken päätyi petipuuhiin ensirakkautensa kanssa juuri ennen häitä.

Laura paljasti petoksen Camillalle, mutta tyyni nainen aikoi silti naimisiin. Vasta papin edessä Camilla kielsi ottavansa Keniä miehekseen ja paljasti kaksikon petoksen hääväelle. Nainen karkasi kirkosta, astui helikopteriin ja lensi pois jättäen taakseen murtuneen miehen.

Salla ja Tuomo

Sallan aviomies Tuomo teki polttareissaan pahan virheen ja petti kihlattuaan. Mies aneli anteeksi vilpittömään sävyyn ja odotti morsiantaan alttarilla. Häissä hän ymmärsi, ettei Salla antaisi anteeksi, vaikka pappi lausuikin lopulta aamenen. Avioliitto päättyi pian miehen jatkettua petollisia touhujaan.

Paula ja Lasse 

Parisuhteensa kanssa ylä- ja alamäkiä kokeneet Paula ja Lasse ehtivät myös kerran uusimaan vanhan vihkivalansa. Onnellinen pariskunta juhli uudelleen liittoaan romanttisessa kappelissa pastori Hannele Määtäsen kanssa.

Lasse puhui valassaan kauniisti Paulasta ja syyllisyyttä tunteva nainen purskahti itkuun. Paula päätti kertoa totuuden: hän lähti Pariisiin entisen rakastajansa kanssa. Paula vakuutti ettei mitään tapahtunut hänen tajutessaan rakastavansa miestään.

Kovia kokenut pari erosi myöhemmin, mutta palasi jälleen monien mutkien jälkeen uudelleen yhteen.

Ismo ja Salla

Kun Sallalle suotiin toinen yritys onnelliseen avioliittoon, ei nainen tahtonut minkään menevän mönkään. Hän juonitteli itselleen hääkirkon toiselta morsiamelta, mutta ketkuilu kävi pian ilmi ja Ismo ja Salla menettivät hääpaikkansa.

Jenni suostui järjestämään vihkimisen kahvilassaan. Häissä kukaan ei huomannut viallisen kaasuhellan vuotavan, vaan Salla ja Ismo vannoivat onnellisena vihkivalansa. Juhlatunnelma oli katossa ja vieraat tyytyväisiä, kunnes ravintolassa tapahtui valtava räjähdys, joka maksoi useamman häävieraan hengen.

Ismo ja Liisa 

Umpirakastunut Ismo oli menossa naimisiin Liisan kanssa, mutta jänisti viime hetkillä. Syöpäsairautensa salannut Ismo pakeni kirkosta, ja Liisa jäi yksin itkemään alttarille ymmärtämättä tilannetta. Ismo halusi säästää Liisan totuudelta ja tuskalta, mitä hänen sairaus väistämättä aiheuttaisi.

Salatut elämät joka arkipäivä kello 19.30 MTV3-kanavalla. Hurja päätösjakso tänään 23. kesäkuuta MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja