Mainos

Jälleen kohu rintakuvasta: Imettäisitkö sinä sisaresi lasta?

Imetys herättää aina keskustelua. Tällä kertaa kohu nousi naisen julkaisemasta kuvasta, jossa hän imetti siskonsa pientä poikavauvaa.

Australialainen bloggaaja Meg Nagle julkaisi kohua herättäneen kuvan bloginsa Facebook-sivulla.

Kuvansa ohessa nainen kertoo imettäneensä siskonsa poikaa siskon ollessa töissä.

– Yritin antaa pojalle pullossa siskoni rintamaitoa, mutta poika ei syönyt. Näin, että poika oli väsynyt, joten tarjosin hänelle omaa rintaani. Ja kappas – poika nukahti muutamassa minuutissa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Kuva on herättänyt rutkasti ristiriitaisia kommentteja. Eräskin kommentoija pohtii, mitä mieltä imetyksestä on pojan oikea äiti?

”En sano tätä pahalla – olen vain utelias: onko tämä siskollesi ihan ok? Minulla ei ole siskoja, enkä tiedä ketään, joka olisi tehnyt saman minulle. Olen ehdottomasti rintaruokinnan puolella, mutta en ole koskaan kuvitellutkaan, että joku muu ruokkisi poikaani. Teidän välinen side on uskomaton.”

Kolmen lapsen äiti sai myös tukea samankaltaisessa tilanteessa olleilta äideiltä.

”Siskoni synnytti poikansa neljä vuotta sitten. Siskoni oli sairaalassa todella uupunut, ja pyysi minua imettämään poikaansa, koska ei siihen itse pystynyt. Tunsin itseni hyvin etuoikeutetuksi auttaessani väsynyttä siskoani.”

The Milk Meg -blogia kirjoittava äiti on saanut myös tyrmääviä kommentteja, joissa siskonpojan imetystä pidetään häiritsevänä. Toiset ovat puolustaneet negatiivista kantaansa sillä, etteivät haluaisi koskaan jakaa lapsensa imetyksen kokemusta kenenkään muun kanssa.

Pohjois-Karjalan keskussairaalassa vietettiin joulukuussa tuttipullottomia "nakuviikkoja" – katso video:

1:56

Lähde: Good to Know

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.