Jalkapallotoimittajaa kouraistiin suorassa lähetyksessä – ohi kulkeneilta miehiltä törkeä reaktio

Jalkapallotoimittaja Greta Beccaglia joutui kestämään törkeää kohtelua Serie A:n Fiorentina–Empoli-ottelun jälkeen. Italialainen oli tekemässä raporttia stadionin ulkopuolella, kun tuntematon mies kouraisi häntä.

Fiorentinan ja Empolin välisen ottelun yhteydessä molemmat joukkueet osoittivat mieltään naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Useat pelaajat olivat maalanneet punaisen viivan poskeensa. Beccaglia oli ottelun jälkeen tekemässä suoraa lähetystä stadionin ulkopuolelta, kun tuntematon mies oli kouraissut häntä takamuksesta.

– Anteeksi, sinä et voi tehdä noin, Beccaglia huusi miehelle. 

Beccaglia yritti jatkaa raportin tekemistä, mutta tuolloin useat muut ohikulkeneet miehet alkoivat lausua törkeyksiä toimittajalle.

– Se teki kipeää. Kaikki näkivät sen, mutta kukaan ei tehnyt mitään, Beccaglia sanoi The Timesin mukaan. 

Julkisuuteen levinneet kuvat ovat herättäneet voimakkaita tunteita Italiassa, jossa seksismi ja naisiin kohdistuva väkivalta on suuri ongelma.  Italian viranomaisten mukaan 31 prosenttia maan naisista on kertonut joutuneensa seksuaalisen tai fyysisen väkivallan kohteeksi.

– Täysi solidaarisuus kollegalleni Greta Beccaglialle Castellanin ulkopuolelle sattuneiden tapahtumien jälkeen. Tämä on hyväksymätöntä vuonna 2021, melkein 2022, että tällaista typeryyttä tapahtuu, italialaistoimittaja Mirko Di Natale kirjoitti Twitterissä. 

Italian pääsarja Serie A kommentoi myös tapahtunutta.

Väkivaltaa ilmaistaan monin tavoin. Tuomitsemme ne kaikki, tänään ja ikuisesti. Solidaarisuutta Greta Beccaglialle, sarja kirjoitti Twitterissä.

Poliisi on ottanut kiinni toimittajaa kouraisseen miehen. Beccaglia on tehnyt tapahtuneesta rikosilmoituksen.

Katso tapahtunut alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja