Jalkapallotähti sai tappouhkauksen epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen: "Kiitokset pilkusta, toivottavasti kuolet"

Kanadan maajoukkuetähti Janine Beckie epäonnistui Ruotsia vastaan rangaistuspotkussa jalkapallon MM-kisojen neljännesvälierässä. Hän sai tapahtuneen jälkeen tappouhkauksen sosiaalisessa mediassa.

Ruotsi johti ottelua 1-0 lukemin, kun Kanada sai pilkulta mahdollisuuden tasoittaa pelin. Beckie epäonnistui ja ruotsalaisen Hedvig Lindahlin torjunta nostettiin yhdeksi hienoimmista hetkistä ruotsalaisessa jalkapalloiluissa. 

– Kiitokset pilkusta, hävisin 300 euroa. Toivottavasti kuolet, kirjoitettiin ottelupäivänä julkaistussa kommentissa.

– Minusta tuntui, että tämän jakaminen on nyt tärkeää, kun tapahtuneesta on mennyt jonkin aikaa. Urheilijat ovat ihmisiä ja meillä on myös tunteet. Olkaa varovaisia, miettikää, mitä kirjoitatte ja mitkä sanat valitsette. Sinä ehkä luulet, että se katoaa, sitä ei huomata tai ei lueta, mutta niin ei kuitenkaan aina käy. Sinä et voi koskaan tietää, mitä toisen elämässä tapahtuu ja se koskee kaikkia, Beckie kirjoitti julkaisussaan.

Rangaistuspotkun torjunut Lindahl antoi oman tukensa Beckielle. 

– Ilmoita tämä poliisille. Se ei ole ok. Se oli hyvä pilkku, Lindahl vastasi Beckien päivitykseen.

Beckie on voittanut urallaan Rion olympialaisissa pronssia ja pelannut maajoukkueessa 60 maaottelua ja viimeistellyt 25 maalia. Ruotsi eteni lopulta MM-pronssiotteluun, jossa se kaatoi Englannin 2-1 lukemin.

Lue myös:

    Uusimmat