Ruotsalaishyökkääjä joutui "todella alhaisen" someraivon kohteeksi – vaadittiin jopa kansalaisuuden poistamista

Marcus Berg pääsi avopaikkaan kokeilemaan maalintekoa.

Ruotsin ja Espanjan kohtaaminen jalkapallon EM-kisoissa päättyi 0-0-tasapeliin. Ruotsin hyökkääjä Marcus Bergillä oli ottelussa avopaikka maalintekoon, mutta hän epäonnistui. Hän sai tilanteen jälkeen valtavasti vihapostia.

Bergin Instagram-tili täyttyi ottelun jälkeen vihaviesteistä, joissa häntä loukattiin, kutsuttiin erilaisilla nimityksillä ja vaadittiin jopa kansalaisuuden poistamista. Viestejä oli satoja. 

Ruotsin tähtihyökkääjä Alexander Isak oli pujotellut ohi kolmesta espanjalaisesta ja tarjoillut syötön takatolpalla olleelle Bergille. Tämä ei saanut palloon kunnon osumaa ja se lensi yli maalin. 

– Siinä ei ole mitään outoa. Joskus sinulla on onnea ja joskus se  on sinua vastaan. Siitä ei valitettavasti tullut maalia, Isak kertoi ottelun jälkeen.

Berg ei itse ilmaantunut lehdistön eteen ottelun jälkeen, mutta hänen joukkuetoverinsa puolustivat tätä.

– Se on niin naurettavaa, niin naurettavaa. En aio edes laittaa energiaa siihen. Kaikki joukkueessa tietävät, kuinka tärkeä "Mackan" (Berg) on meille. Se on todella alhaista tehdä jotain tuollaista. Mackan tietää, että koko joukkue on hänen takanaan, Robin Olsen sanoi.

Ruotsin kapteeni Andreas Granqvist julkaisi Instagramissa kuvan, jossa halaa Bergiä. 

– Kuningas Marcus Berg. Aina sinun takanasi, Granqvist kirjoitti jakotekstiin. 

Bergin Instagram-tili täyttyi myöhemmin häntä tukevilla viesteillä. Ruotsin joukkue kertoi, että se tutkii Bergin saamat kommentit ja tekee tarpeen mukaan rikosilmoituksia.

Ruotsin EM-turnaus jatkuu perjantaina, kun vastaan asettuu yllätysvoiton Puolaa ottanut Slovakia.

Lue myös:

    Uusimmat