Jalkapallotähti Neymar kertoi suurimman unelmansa: ”Tiedän, että se on hyvin vaikeaa ja monimutkaista”

PSG:n brasilialaistähti Neymar, 28, asettaa jalkapallourallaan kaikkein suurimpaan arvoon maajoukkuemenestyksen.

– En ole voittanut vielä maailmanmestaruutta. Se on tärkein unelma, joka minulla on. Toivon, että voin saavuttaa sen urani aikana, mutta tiedän myös, että se on hyvin vaikeaa, hyvin monimutkaista. Teen kuitenkin parhaani saavuttaakseni tuon unelman, Neymar sanoi brasilialaislehti Globon mukaan.

Neymar voitti Brasilian maajoukkueessa Confederations Cupin 2013 ja olympiakultaa 2016. Copa America -turnausten ohella MM-kisat ovat kuitenkin tuottaneet pettymyksiä. 2014 Neymar loukkaantui puolivälieräottelussa Kolumbiaa vastaan ja seurasi sivusta nöyryyttävän 1–7-välierätappion Saksaa vastaan. Edellisissä MM-kisoissa 2018 Brasilia putosi Neymarin kanssa puolivälierävaiheessa Belgiaa vastaan.

Harjoittelen jopa kovempaa”

Neymar on viettänyt viimeiset kaksi kuukautta kotonaan Brasilian Rio de Janeirossa karanteenissa perheensä kanssa.

– Harjoittelen samalla rytmillä ja frekvenssillä kuin harjoittelisin seuran kanssa. Harjoittelen itse asiassa jopa kovempaa ja minulla on enemmän aktiviteetteja kompensoimaan pelien puutetta.

Neymarilla on kotonaan kuntosalitarvikkeet ja alue jalkalentopallon pelaamiseen – ja molemmat ovat ahkerassa käytössä. Neymarin fysiikkavalmentaja Ricardo Rosa kertoo, että tarkoituksena on pitää brassihyökkääjä sellaisessa iskussa, että hän voi palata Ranskaan ”milloin tahansa”:

– Olemme uurastaneet myös vammojen ennaltaehkäisemiseksi ja tehneet töitä hänen verenkiertoelimistönsä suhteen, Rosa sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat