Jalkapallolegenda Alan Shearer ryöpyttää Manchester Unitedia – nosti esiin kiusallisen paljastuksen seuran sisältä

Tulosruutu: Manchester Unitedille nöyryyttävä 0–4-tappio Brentfordia vastaan – tähtimaalivahti töpeksi

Jalkapallon jättiseuraa Manchester Unitedia lyödään nyt kuin vierasta sikaa. Unitedin Valioliiga-kausi on alkanut kammottavalla tavalla. Se on hävinnyt tähän mennessä molemmat ottelunsa – vieläpä ennakolta heikompia vastustajia vastaan. Tuorein häpeätahra tuli vastaan lauantaina, kun United hävisi Brentfordille nöyryyttävästi 0–4.

United on tällä hetkellä Valioliigassa viimeisenä.

Seuran tilanne on puhututtanut jo pitkään. Manchesterin punapaitojen meno ei ole muuttunut edes uuden managerin Erik ten Hagin alaisuudessa. Lupaava harjoituskausi ei ole näkynyt millään tavalla seurajoukkuekauden alkuvaiheilla.

BBC:n studiossa jalkapallolegenda Alan Shearer antoi palaa Unitedista.

– Totaalinen sotku, Shearer totesi Unitedista.

– Heidän kohdallaan puhutaan vuosien mittaisista epäonnistumisista, heikosta johtamisesta ja siitä, miten rekrytoinnit ovat epäonnistuneet yksi toisensa jälkeen.

Toinen futislegenda Gary Lineker keskeytti Shearerin, viitaten tämän aiempiin puheisiin.

Lineker tiedusteli Sheaherilta sitä, etteivätkö Unitedin pelaajat ole tarpeeksi nälkäisiä hänen mielestään.

– Voi kysyä, että oliko tuo sitä parasta, mihin he pystyvät, jos katsoo kahta edellistä peliä. Ei missään nimessä. Tämä viikko on hyvä esimerkki Manchester Unitedista. Uskon vahvasti siihen, että joku Unitedin sisältä vuoti julki tiedon siitä, että he olisivat (Marko) Arnautovicin perässä. Ihan sillä, että ihmiset reagoisivat kyseiseen tietoon. Siihen reagoitiin lopulta niin voimakkaasti, että heidän piti perua koko kauppa. Tuo summaa vahvasti sitä, missä Manchester United oikein on. He ovat sekasorron keskellä ja menee aikaa ennen kuin he pääsevät ylös. Samalla palaa uskomattoman paljon rahaa, jotta he pääsevät taas raiteilleen. Faneilta vaaditaan runsaasti kärsivällisyyttä, koska se, missä he nyt ovat, on kilometrien päässä siitä, missä he haluaisivat seuran olevan, Shearer niputti.

Shearer viittasi Arnautovicin kohdalla huhuihin, joiden mukaan United olisi ollut ristiriitaisen 33-vuotiaan itävaltalaishyökkääjän perässä. United ei lopulta koskaan hankkinut Arnautovicia.

Sen lisäksi United on ollut tapetilla FC Barcelonan keskikenttäpelaajan Frenkie de Jongin kohdalla. United on jahdannut hollantilaista tähteä, joka ei ole kuitenkaan osoittanut halukkuuttaan siirtyä Manchesterin punaisten riveihin.

Lue myös:

    Uusimmat