Jalkapallo-ottelu päättyi rumasti Norjassa! Erotuomaria heitettiin pullolla kasvoihin – "Meillä on kasvava ongelma"

Norjan jalkapalloliigan ottelu Stabaekin ja Vålerengan välillä päättyi kamalalla tavalla, kun ottelun päätuomari Rohit Saggia heitettiin pullolla.

Maanantaina pelattu ottelu päättyi isäntäjoukkue Stabaekin 2-1-voittoon. Stabaek sai ottelussa kaksi punaista korttia, mitä kotiyleisö ei ottanut ilolla vastaan. Tuomarikolmikko poistui kentältä vihellyskonsertin saattelemana, kunnes yksi katsojista heitti päätuomari Saggia pullolla kasvoihin.

– Mietin, että tapahtuiko näin todella. Haluan käyttää tätä tilannetta oppina ja varoituksena siitä, miksi meidän tuomareiden on sanottava ääneen, että meillä on kasvava ongelma norjalaisessa jalkapallossa, Saggi toteaa VG:n haastattelussa.

VG:n mukaan poliisi on saanut pullon heittäneen katsojan hoteisiinsa ja aloittanut kuulustelut ja tutkinnan tapauksen tiimoilta. Norjan jalkapalloliiton edustaja Vidar Hilmen kommentoi tapausta VG:lle.

– Tuomaria heitettiin kokispullolla. Hän kaatui maahan ja tunsi huimausta. Hän on nyt kunnossa saatuaan lääkintähoitoa. Pullon heittänyt henkilö on poliisin hallussa. Emme tiedä, mitä joukkuetta hän kannustaa, Hilmen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat