Mainos

Jäätteenmäki: Lehtomäki yllätti kaikki

Entinen pääministeri, nykyinen keskustan europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäki pitää ympäristöministeri Paula Lehtomäen tämänpäiväistä ilmoitusta täytenä yllätyksenä

- Lehtomäki taisi yllättää niin puolueväen kuin mediankin. Toisaalta kaksi vaihtoehtoahan tässä oli, mutta yllätys se joka tapauksessa oli, toteaa Jäätteenmäki.

Jäätteenmäki ei suostu paljastamaan omia aikeitaan puheenjohtajakilvan suhteen.

- Luulen, ettei minun kannata tai tarvitse sanoa tässä vaiheessa yhtään mitään. Haluan miettiä aivan rauhassa Lehtomäen ratkaisun vaikutukset. Olen ollut aika rauhallisella mielellä. Nyt sulatellaan tämä yllätys ja annetaan mediankin sulatella tätä muutama päivä, europarlamentaarikko sanoo.

Lehtomäki perusteli ratkaisuaan jäädä keskustan puheenjohtajakisan ulkopuolelle elämäntilanteellaan. Lehtomäellä on kaksi pientä lasta. Perheen laittaminen poliittisen uran edelle on yleistynyt viime aikoina politiikan saralla. Jäätteenmäki arvelee, että ilmiö johtuu poliitikkojen sukupolven nuorentumisesta.

- Monilla ministereillä ja puheenjohtajakandidaateilla on pieniä lapsia. Tällaisessa tilanteessa mietitään varmasti paljon sitä, onko aikaa politiikalle vai asettaako perheen ja lapset etusijalle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.