Jaana Pelkonen pääsee vihdoin tanssimaan miehensä kanssa: "Emme ole ikinä tanssineet keskenämme"

Suomalaisten rakastama kansanedustaja ja media-alan moniottelija Jaana Pelkonen, 41, suuntaa tanssiparketille Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtitanssijana.

Sunnuntaina 16. syyskuuta alkavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana tanssiva kansanedustaja Jaana Pelkonen jättää harrastukset ja kotihommat vähemmälle ja satsaa syksyn ajan antamaan kaikkensa TTK-ohjelman pyörteisiin.

Tuleva tähtitanssija kertoo hänen puolisonsa Niko Ahon harrastaneen tanssia pienenä. Vaimo odottaakin vihdoin pääsyä parketille myös aviomiehensä kanssa.

– Mies on tanssinut pikkulapsena. Olen tiedostanut sen aina, mutta me emme ole ikinä tanssineet keskenään. Nyt odotan pääseväni tähän maailmaan, niin voimme käydä mieheni kanssa tanssimassa yhdessä, Pelkonen kertoo.

Tuleva syksy on kiireinen yhden lapsen uraäidille.

– Sieltä karsitaan nykyisiä harrastuksia pois. Joogaa, juoksemista ja imurointia. Meillä siivotaan joka päivä, niin voi olla, että jatkossa on vähän pölyisempää, Pelkonen naurahtaa.

Nainen kertoo ihailleensa tanssijoita pienestä pitäen. Myös ura tanssijana on ollut joskus haaveissa.

Tähden rinnalla nähdään TTK- konkari Marko Keränen, joka on Pelkoselle ennestään tuttu yhteisen kaveripiirin kautta.

– Tässä onkin hauska, kun tutustutaan ihan eri ympäristössä. Päästään tutustumaan toisiimme uudella tavalla, Pelkonen kuvailee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin klo 19:10
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat