Jaana Pelkonen edusti upeana Linnan juhlissa – veistoksellinen asu käänsi katseet

10:44
Mitkä olivat Linnan juhlien upeimmat puvut, pahimmat etikettimokat ja keitä Linnasta jäätiin kaipaamaan? MTV Uutiset Livessä keskusteltiin Linnan juhlien kohokohdista seuraavana päivänä. 

Jaana Pelkonen edustaa tänä vuonna Linnan juhlissa Teemu Muurimäen suunnittelemassa asussa.

Kansanedustaja-juontaja Jaana Pelkonen saapui Linnan juhliin upeassa valkoisessa asussa, joka on Teemu Muurimäen suunnittelema. Muurimäki julkaisi kuvan puvusta Instagram-tilillään.

Kauniisti istuvan valkoisen puvun erikoisuutena ovat yläosan valkoiset nauhat. Puvun on ommellut Sari Hörkkö ja näyttävät kultaiset korut ovat koruseppä Anu Ekin käsialaa.

Pelkonen on vuosi toisensa perään yksi Linnan juhlien seuratuimmista ja kuvatuimmista vieraista ja hän on ihastuttanut joka vuosi näyttävällä ja glamourintäyteisellä tyylillään. Pelkonen saapui jälleen juhliin puolisonsa Niko Ahon kanssa. 

Vuoden 2018 Linnan juhlissa Pelkonen kertoi pyrkivänsä siihen, etteivät juhlapuvut jää ainoastaan yhden illan tuttavuuksiksi. Viime vuonna Pelkosen käyttämä puku oli ostettu ystävän juhlia varten ja nainen kertoi aikovansa käyttää sitä myös jatkossa erilaisissa tilaisuuksissa. 

Erikoislähetys Linnan juhlista 6.12. klo 17.00 alkaen MTV Uutiset Livessä – näe parhaat etkot, mielenkiintoisimmat vieraat ja vauhdikkaimmat jatkot meidän kanssamme!

1:06

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja