Jääkiekon MM-kisat keräsivät AVAn ääreen miljoonayleisön

Jääkiekon MM-kisat ovat houkutelleet AVAn ääreen parhaimmillaan miljoonayleisön.

Leijonien pelit ovat houkutelleet AVAn ääreen miljoonia jääkiekosta innostuneita suomalaisia.

Tiistaina 8.5. pelattu Suomen ja Sveitsin välinen ottelu keräsi parhaimmillaan televisioiden ääreen peräti 1 560 000 katsojaa. Katsojamäärä oli korkeimmillaan kolmannen erän aikana, kun ottelussa oltiin ratkaisuhetkillä. AVAn ja CANAL+:n lähetysten yhteenlaskettu keskikatsojamäärä oli 1 280 000.

Myös MTV3-kanavalla sunnuntaina 6.5. esitettyä Suomi–Slovakia-ottelua seurasi hurja määrä suomalaisia. Peli keräsi parhaimmillaan 1,2 miljoonaa katsojaa ja ottelun keskikatsojamäärä oli 950 000.

Perjantaina 4.5. Suomen avausottelua Valko-Venäjää vastaan seurasi AVA-kanavalla enimmillään 1,1 miljoonaa katsojaa ja ottelun keskikatsojamäärä oli 918 000.

– Katsojamäärien perusteella kisatunnelma kotikatsomoissa on korkealla ja Leijonien otteet kiinnostavat koko kansaa, MTV MEDIAn internet ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen toteaa.

Suomen MM-kisapelejä nähdään AVAlla –

AVA-kanava on mainosrahoitteinen valtakunnallinen kanava, jonka kaikki ohjelmat sisältävät mainoskatkoja. AVA on vapaasti katsottavissa kaikissa kotitalouksissa kanavapaikalla 13.

Canal+ esittää MM-kisojen kaikki ottelut ilman mainoskatkoja – lue lisää tästä!

* AVA ei näy satelliittikotitalouksissa, joissa ei ole maanpäällisiä digilähetyksiä vastaanottavaa antennia ja vastaanotinta.


Lue myös:


AVA

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus

Kuva: Lehtikuva/Jussi Nukari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja