Jääkiekkolegenda Timo Jutila arvio – he ovat Suomen kovimmat pelaajat kautta aikojen

"95 on elokuva kiekosta ja kansakunnasta" 2:07

Entinen kiekkotähti Timo Jutila saapui 95-elokuvan kutsuvierasgaalaan vaimonsa Satu Mikkolan kanssa. Mies kertoi ketkä ovat hänen mielestään kaikkien aikojen kovimmat jääkiekkopelaajat.

Vuoden 95 MM-joukkueessa kapteenin paikalla pelannut jääkiekkomestari Timo Jutila saapui keskiviikkona 13. joulukuuta pidettyyn kutsuvierasgaalaan vaimonsa Satu Mikkolan kanssa. Jutilan syksy on ollut kiireinen.

– Vaimon kanssa jetset-clubia pyöritetään. Yritys vie ihmisiä maailmalle ja sitten oli tämä kirjakin vielä, Jutila kuvailee.

Mies kertoo seuraavansa yrityksensä kautta aktiivisesti jääkiekon tapahtumia. Talviolympialaiset ovat seuraava iso tapahtuma, jota Jutila odottaa.

– Kyllähän se KHL tulee sinne, mutta aikamoinen soppa siitä on tullut. Odotan vain sitä hetkeä, kun se kiekko putoaa sinne jäähän. Se on varmaa, että meidän pojilla on kova arvotus olympialaisiin, Jutila kertoo.

Kaikkien aikojen kovimmiksi suomalaisiksi jääkiekon pelaajiksi Jutila rankkaa tutut miehet vuoden 95 MM-joukkueesta.

– Toi on vaikea. Kurri, Selänne, Koivu, Jutila summaa.

Aleksi Mäkelän 95-elokuva saa ensi-iltansa 25.12.2017. Jutilaa elokuvassa näyttelee Joel Hirvonen. Elokuva on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoa

Lue myös:

    Uusimmat