Itsenäisyyspäivä on Michael Monroelle veteraanien juhla – näitä asioita muusikko ikävöi aina Suomesta ollessaan maailmalla

Näin Michael Monroe viettää joulua Johanna-vaimonsa kanssa 0:49
Katso videolta, miten Michael Monroe viettää nykyisin joulua Johanna-vaimonsa kanssa.

Muusikko Michael Monroe on kiertänyt maailmaa musiikin perässä ja asunut 10 vuotta New Yorkissa.

Muusikko Michael Monroelle, 61, itsenäisyyspäivä merkitsee ennen kaikkea vapautta. 

– Saamme kiittää veteraaneja vapaudestamme. Rintamalle oli silloin pakko lähteä. En tiedä, arvostetaanko vapautta tarpeeksi. Ihminen unohtaa niin helposti, Monroe kertoi MTV Uutisille. 

Hän on juhlinut itsenäisyyspäivää myös tasavallan presidentin vastaanotolla Johanna-vaimonsa kanssa.

– Olimme 2011 Tarja Halosen  kutsumina Linnan juhlissa. Se oli suuri kunnia olla siellä. Ajattelen, että itsenäisyyspäivä on veteraanien juhla. 

Monroe on musiikkiuransa myötä kiertänyt paljon maailmalla, joten poissa ollessa Suomesta tulee aina tiettyjä asioita ikävä. 

– Luontoa, rauhaa ja puhtautta. Kun asuin Manhattanilla, New Yorkissa, 10 vuotta, hain aina jouluksi kuusen ja kuuntelin Sibeliuksen Finlandiaa. Myös lapsuuden joulut olivat aina ihania. Ne olivat viatonta aikaa. Sain aina jonkun levyn lahjaksi. Joka kerta, kun kuuntelee tiettyä levyä, niin muistuu juuri se joulu mieleen. Joulu on yksi lempijuttujani, Monroe kertoi. 

Katso videolta, miten Michael Monroe viettää nykyisin joulua Johanna-vaimonsa kanssa.

Itsenäisyyspäivän juhlahumu lähtee käyntiin MTV Katsomossa kello 17 Valmiina Linnan juhliin -lähetyksellä. Linnan juhlat nähdään MTV Katsomossa kolmen tunnin suorana lähetyksenä kello 19 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat