Mainos

Itella: Homopostimerkeille on kansainvälistä kysyntää

Itellan mukaan kohua herättäneet homoeroottiset Tom of Finland -postimerkit ovat saaneet laajaa huomiota maailmalla.

Kansainvälisen kysynnän vuoksi merkit on päätetty ottaa ennakkomyyntiin Postin verkkokaupassa.

Itellasta kerrotaan, että kansainvälisen huomion laajuus on ollut täysin poikkeuksellista. Lukuisat asiakkaat eri maista ovat olleet kiinnostuneita merkkien ostamisesta.  

Itellan mukaan kohua herättäneet homoeroottiset Tom of Finland -postimerkit ovat saaneet laajaa huomiota maailmalla. Koska lukuisat asiakkaat eri maista ovat olleet kiinnostuneita merkkien ostamisesta, on merkit päätetty ottaa ennakkomyyntiin Postin verkkokaupassa.

– Kansainvälisen huomion laajuus on ollut täysin poikkeuksellista. Tom of Finland -taide on omintakeista ja todella tunnettua maailmalla, kertoo kehitysjohtaja Markku Penttinen.

Penttisen mukaan merkkeihin valitut teokset ovat taiteilija Tom of Finlandin eli Touko Laaksosen tuotannon sovinnaisimmasta päästä, vaikka ne ilmentävät hänelle ominaista tyyliä. Kehitysjohtaja kertoo, että merkkien toteutusta on kiitelty maailmalla.

Postimerkit ilmestyvät ensi syyskuussa. Merkkiarkkien ensipainosmäärä on normaali eli 200 000 kappaletta.

Homoeroottiset postimerkit ovat herättäneet kiivasta keskustelua Suomessa. Arvostelijoiden mielestä homoerotiikka ei sovi postimerkkeihin. Esimerkiksi kaksi perussuomalaisten kansanedustajaa on vaatinut postimerkkien perumista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.