Italian maajoukkuelegenda vertasi helpottavaa voittoa Hollywood-tähti Brad Pittiin: "Joskus meidän on oltava rumia, kuten minä"

Napoli ei voi aina olla yhtä kaunis kuin Brad Pitt, joukkueen päävalmentaja Gennaro Gattuso sanoi sunnuntaina, kun joukkue oli voittanut Italian pääsarjassa Serie A:ssa Udinesen maalein 2-1.

Napoli oli sunnuntaina suurimman osan ajasta huonompi osapuoli, mutta Tiemoue Bakayokon puskumaali yliajalla pelasti voiton Gattuson ryhmälle.

Entinen Italian maajoukkueen ja AC Milanin keskikenttäpelaaja vertasi joukkueen vähemmän kunniakasta esitystä Hollywood-näyttelijä Brad Pittin ulkonäköön. 

– Tämä joukkue haluaa aina pelata hyvin, mutta heikosti pelaaminen on joskus myös hyvä ja tarvittava asia, Gattuso sanoi Sky Sportille.

– Napoli haluaa aina olla kaunis. Emme voi olla aina Brad Pitt, vaaleilla hiuksilla ja sinisillä silmillä. Joskus meidän on oltava rumia, kuten minä.

Voitto oli erittäin tärkeä Napolille, joka oli voittanut vain yhden edellisestä viidestä Serie A -ottelustaan.

Joukkue on kuudentena sarjassa, tasapisteissä viidentenä olevan Atalantan kanssa ja kaksi pistettä neljäntenä olevaa Juventusta perässä.

Lue myös:

    Uusimmat