Italialaistähden vintti pimeni täysin – tästä nyrkiniskusta heilahti suora punainen kortti

Real Madrid varmisti tiistai-iltana Mestarien liigan alkulohkon voiton, kun se kaatoi Madridissa Interin 2-0. Vajaa puoli tuntia ennen ottelun päätöstä nähtiin kohahduttava tilanne, kun Interin tähtipelaaja Nicolo Barella löi nyrkillä Real Madridin Eder Militaoa.

Barella sai tilanteesta ottelua tuominneelta Felix Brychiltä suoran punaisen kortin. Militao oli työntänyt kyynärpäätä käyttäen Barellan päin laitamainoksia, mistä 24-vuotias italialainen oli suivaantunut. Barella löi tämän jälkeen nyrkillä Militaoa pohkeeseen.

Kontaktin jälkeen kentällä alkoi pienimuotoinen kaaos ja tilannetta tarkasteltiin VAR:ilta. Militao sai keltaisen kortin ja Barella punaisen. Barellan ulosajo tyrehdytti lopullisesti Interin haaveet taistella lohkovoitosta. Marco Asensio viimeisteli reilu kymmenen minuuttia ennen loppua 2-0-osuman. Maalinteon oli aloittanut ensimmäisellä jaksolla Toni Kroos.

Suomalaiset muistavat myös Barellan Euroopan mestarijoukkueesa pelaamisen lisäksi siitä, että hän teki uransa ensimmäisen maajoukkueosumansa Suomen verkkoon viime EM-karsinnoissa. Italia voitti tuolloin 2-0.

Katso pääkuvan videolta Barellan lyönti ja sitä seurannut torikokous. Alla ottelun maalikooste.