Cristiano Ronaldon loppuhetkien kaatuminen puhutti – tilanteesta syntyi väittely UCL-studiossa: "Älä nyt jaksa"

Portugalilainen Porto kaatoi keskiviikko-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa italialaisen Juventuksen 2-1 numeroin. Ottelun loppuhetkien Cristiano Ronaldon kaatuminen puhutti C Moren studiotiimiä.

FC Porto aloitti kamppailun vahvasti, kun onnistui rankaisemaan jo minuutin pelin jälkeen Rodrigo Bentancurin karmaisevasta harhasyötöstä. Maalin viimeisteli Mehdi Taremi. Portugalilaisjätti jatkoi vahvaa menoaan heti toisen puoliajan alkajaisiksi, kun Moussa Marega viimeisteli vain 19 sekunnin pelin jälkeen 2-0-maalin. Juventus sai aikaan kavennusta vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua Federico Chiesan osumalla.

Kun lisäaikaa oli takana lähes viisi minuuttia, nähtiin kohahduttava tilanne, kun kotijoukkueen Zaidu Sanusi oli kovassa kontaktissa Ronaldon kanssa. Juventus ei saanut rangaistuspotkua tilanteesta ja se puhutti C Moren studiossa. Petri Pasasen mielestä tilanteesta olisi voinut antaa rangaistuspotkun, mutta Antti Niemi ja Sami Hyypiä olivat tilanteesta eri mieltä.

Katso videolta Cristiano Ronaldon tilanne ja C Moren studiotiimin koko väittely tilanteesta. Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kaikki pudotuspelit näet C Moren kanavilta ja suoratoistopalvelusta.