Italialaisseura kärsi 20-0 murskatappion – joutui pelaamaan seitsemällä teini-ikäisellä pelaajalla 11 ammattilaispelaajaa vastaan

Italialaisseura Pro Piacenza kärsi 20-0 murskatappion Serie C:n ottelussa Cuneota vastaan. Piacenza sai nimettyä otteluun ainoastaan seitsemän teini-ikäistä pelaajaa, joista yksi oli valmentaja. Seura olisi lentänyt ulos sarjasta, mikäli se olisi luovuttanut ottelun.

Piacenzalla on ollut rankka kausi, se on joutunut luovuttamaan otteluita ja saanut pistevähennyksiä. Ennen Cuneo-ottelua se oli luovuttanut neljä ottelua peräjälkeen. Välttääkseen sarjasta sulkemisen, joutui se raapimaan kasaan seitsemän teini-ikäistä pelaajaa, jotka olivat halukkaita olemaan uhrilampaita 11 ammattilaispelaajan kynsissä. 

Pelaajien puuttumisen lisäksi, joukkueella ei ollut valmentajaa, joten joukkueen kapteeni joutui ottamaan roolin päävalmentajana. Pelaajat ja valmentaja ovat olleet ilman palkkaa viime vuoden elokuusta lähtien. Tämä aiheutti sopimusten repimisen. Seura on velkaa työntekijöilleen 500 000 euroa ja he joutuvat Italian jalkapalloliiton kuulemiseen 11. maaliskuuta, jolloin sen kohtalo sinetöityy. 

Cuneo takoi ensimmäiselle jaksolle hurjat 16-0 lukemat. Hicham Kanis teki ottelussa kuusi maalia eli tuplahattutempun vain 36 minuutissa. Pro Piacenza on sarjassa viimeisenä, Cuneo sijalla 11. Cuneo oli tehnyt koko kautena 18 maalia ennen murskavoittoa.

Alla sunnuntain iltakymmenen Tulosruutu.


Lue myös:

    Uusimmat