Mainos

Italialaisperheen matka suositulle tulivuorelle päättyi hirvittävällä tavalla – kraatteri nielaisi pojan ja vanhemmat

Italiassa 11-vuotias poika ja hänen vanhempansa kuolivat Solfatara-tulivuoren luona tapahtuneessa onnettomuudessa Napolin lähellä, kertoo muun muassa BBC. Britannian yleisradioyhtiön mukaan italialainen perhe oli kotoisin Torinosta maan pohjoisosasta.

Tapahtumien täsmällinen kulku ei ole vielä selvillä, mutta perheen poika oli ilmeisesti ensin kävellyt kielletylle alueelle. Vanhemmat olivat yrittäneet saada pojan turvaan, mutta kraatterin peittävä maa oli pettänyt heidän allaan ja kaikki kolme putosivat puolisentoista metriä alaspäin.

BBC:n mukaan ei ole vielä selvillä, kuolivatko onnettomuuden uhrit esimerkiksi kaasuihin. Perheen seitsemänvuotias poika ei mennyt kielletylle alueelle ja hän selvisi tragediasta hengissä. Kuolleet vanhemmat olivat iältään nelikymppisiä.

Solfatara-tulivuori on hyvin suosittu turistikohde. Uinuva tulivuori on purkautunut edellisen kerran 1100-luvun lopussa. Tulivuori on tunnettu matalasta kraatteristaan, höyrypurkauksistaan ja rikkipitoisista huuruista.

Alueella, jonne perhe putosi, on BBC:n mukaan eräänlaista juoksuhiekkaa. Maa paikalla on lisäksi herkkää murenemaan. Paikalla työskentelevä Diego Vitagliano kuvaa onnettomuutta pahimmaksi asiaksi, mitä hän on koskaan nähnyt.

Suomessa tapauksesta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.