Isoäiti kertoo itseään satuttaneen Paris Jacksonin voinnista

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on edelleen hoidossa kesäkuisen itsemurhayrityksen jälkeen.

Michael Jacksonin 15-vuotias tytär Paris joutui sairaalahoitoon kesäkuun alussa. Myöhemmin Parisin äiti Debbie Rowe vahvisti tyttärensä yrittäneen itsemurhaa. Nyt Paris Jacksonin isoäiti Katherine Jackson on kommentoinut lapsenlapsensa tilaa. Parhaillaan Paris on hoidossa keskuksessa, joka on erikoistunut nuorten ongelmiin.

– Paris on hyvässä paikassa ja hän saa tarvitsemaansa apua. Hän voi paljon paremmin ja hoito on tehnyt hänelle hyvää. Paris on minulle rakas lapsi. Tämä kaikki on niin raskasta minulle, todella raskasta. Haluan vain, että lapset voisivat olla onnellisia. Michael Jacksonin kuollessa Paris vain itki ja hoki haluavansa mennä isän luo, hän ei haluaisi elää ilman isää, Katherine Jackson kommentoi Hello-lehdelle.

Katherine Jackson totesi haastattelussa kaipaavansa yli neljä vuotta sitten kuollutta Michael Jacksonia päivittäin. Katherine kuvaileekin Michaelia hyväksi pojaksi ja isäksi. Ainoastaan kasvatusmetodeita isoäiti on muuttanut luopumalla muun muassa Jacksonin suosimista huiveista, joilla hän peitti lastensa kasvot julkisuudessa.

– Michael suojeli heitä niin kovasti. Mietin asiaa ja halusin luopua huiveista. Michaelilla oli kuitenkin hyvä syy käskeä lapsia käyttämään niitä, hän halusi suojella heitä.

83-vuotiaan Katherinen mukaan lapset ovat hyvin kohteliaita ja siitä voi kiittä Michaelin kasvatusta. Yhtä asiaa isoäiti ei kuitenkaan ymmärrä.

– En ymmärrä koko tätä sosiaalista mediaa, he ovat koko ajan puhelimissansa kiinni.

Parisilla on kaksi veljeä, 16-vuotias Prince ja 11-vuotias Blanket. Katherine Jackson jakaa pojanpoikansa TJ:n kanssa lasten huoltajuuden. Parisin äiti on Michael Jacksonin ex-vaimo Debbie Rowe. Pariskunta erosi vuonna 1999.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat