Iso elokuvasali kaatui koronarajoituksiin – helsinkiläisostoskeskus Redin Cinamon lopettaa

Uudellamaalla pääsee taas elokuviin – pieni kotimainen yritys välttänyt lomautukset pandemian aikana fiksun keinon avulla 4:37
Katso myös: Uudellamaalla pääsee taas elokuviin. Pieni kotimainen yritys vältti lomautukset pandemian aikana fiksun keinon avulla.

Helsinkiläisessä ostoskeskuksessa Redissä toiminut elokuvateatteri Cinamon on suljettu. Se vetäytyy Suomesta kokonaan.

CInamon kertoo lopettamispäätöksestään nettisivuillaan.

– Suureksi harmiksemme ilmoitamme, että huolimatta halukkuudestamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavallamme, CINAMON lopettaa toimintansa kauppakeskus REDIssä Helsingissä.

Yritys kertoo tiedotteessaan ilmoittavansa pian verkkosivullaan siitä, miten se korvaa jo ostetut ja käyttämättömät sarjaliput ja lahjakortit.

Elokuvateatteri kaatui koronaan

Helsingin Sanomien mukaan Cinamon lopetti toimintansa koronarajoitusten aiheuttaminen taloudellisten syiden takia. 

– Elokuvateatterien viimeinen sulku oli viimeinen niitti. Viimeisen vajaan kahden vuoden aikana elokuvateatteri on toiminut tasan kuukauden ilman rajoituksia. Kiinteät kustannukset ovat kovat, Cinamon-elokuvateattereiden Suomen maajohtaja Antti Knuutila kertoi HS:n haastattelussa.

– Yrityksellä pitää olla kova puskuri, että kestää tällaisen tilanteen.

HS: Redi etsii uutta elokuvateatteriyrittäjää 

Cinamonin elokuvasalit aloittivat toimintansa Redissä lokakuussa vuonna 2018 kauppakeskuksen avajaisten jälkeen. Cinamonilla oli aiemmin teatteri myös  ostoskeskus Triplassa, mutta sen salit otti käyttöön Bio Rex.

Redin elokuvateatteri oli Cinamonin ainoa jäljellä oleva teatteri Suomessa. Yrityksen elokuvateatterit jatkavat vielä toimintaansa Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Redin kauppakeskusjohtajan Aleksi Salmisen mukaan Redi etsii Cinamonin tilalle uutta elokuvateatterioperaattoria.

Lue myös:

    Uusimmat