Iso-Arskan puhe kuin stand up -show – suomalaiset hurmoksessa

Toimintatähtenä tunnettu Arnold Schwarzenegger piti viihdyttävän puheen menestyksestä Helsingin Messukeskuksessa torstaina.

Legendaarinen näyttelijä, kehonrakentaja ja entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger on parhaillaan Suomessa. MTV.fi seurasi paikan päällä Nordic Business Forumissa, kun Schwarzenegger piti puheen menestymisestä.

Läpi puheen oli aistittavissa varsinainen hurmostila, kun suomalaiset olivat innoissaan tähden esiintymisestä. Schwarzengger saikin huimat aplodit sekä puheen alussa että lopussa.

Bruce Oreck esitteli Schwarzeneggerin yleisölle ja vitsaili samalla, että se, mitä heillä on yhteistä, ovat hiukset. Lisäksi Oreck oli ylistänyt Arnoldin monipuolisuutta.

Pian itse päätähti eli Iso-Arska pääsi ääneen ja mies ottikin yleisön haltuun hauskalla puheellaan.

– Kiitos Bruce, sehän meni aivan kuten käsikirjoitinkin, Iso-Arska nauratti.

Puheensa alussa Schwarzenegger muisteli ensimmäistä kertaansa Helsingissä. Tuolloin tähti oli edustanut Stockmannilla markkinoimassa vitamiineja. Tähti myös nauratti yleisöä vitsailemalla ottaneensa etukäteen selvää, mistä hänen haluttaisiin puhuvan tilaisuudessa.

– Tulokset olivat mielenkiintoisia. 40% halusivat, että puhun politiikasta, 50% halusivat, että puhun elokuvista ja kehonrakennuksesta Ja 10 % halusi vain saada rahansa takaisin elokuvasta Hercules in New York, tähti nauratti yleisöä.

– Se elokuvahan tehtiin 45 vuotta sitten, antakaa jo olla, Schwarzenegger jatkoi pilke silmäkulmassa.

Kultaisina sääntöinä menestymiseen Schwarzenegger listasi  muun muassa vision tärkeyden. Kunnon vision avulla ja jatkuvalla nälällä menestymiseen pääsisi jo pitkälle.

Vaikka Schwarzenegger puhui menestymisestä tosissaan, upotti hän puheeseensa myös vitsejä:

– Minulta aina kysytään, että mikä on avain menestymiseen. Pitää olla iso hauis, pitää pystyä tuhoamaan predatoreja omin käsin ja tärkeintä on, että pitää puhua itävaltalaisella aksentilla, Arska vitsaili.

Schwarzeneggerin puhetta kehuttiin paljon myös sosiaalisessa mediassa. Monet Nordic Business Forumin osallistujat ylistivät Iso-Arskan puhetta Twitterissä monin sanoin.

MTV Uutiset on ainoa suomalaiskanava, joka saa haastattelun Arnold Schwarzeneggeriltä hänen Helsingin vierailullaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja