Ismo Leikola hevoskohusta: Maine pilalla!

Stand up -koomikko Ismo Leikola on pahoillaan käytöksestään Tallitähdet-ohjelmassa. Kohu syntyi, kun Leikola oli lyönyt hevostaan päähän nyrkillä. Koomikko kertoo maineensa menneen nyt pilalle.

Leikola kertoo katuvansa hevosensa lyömistä ja kiroilemista. Hän on myös pahoillaan Ismoa opettaneen tallityttö Anni Immosen puolesta. Mies on ehtinyt koko päivän miettiä asiaa ja muistelee tapahtunutta.

– En muista koskaan olleeni niin raivoissani, kun olin silloin. En tunnista itseäni siinä hetkessä. En ollut oma itseni. Olin valvonut sen koko edellisen yön, kun jännitin kilpailua niin paljon, mutta ei se oikeuta tuohon. Mokasin ja maine meni, Ismo kertoo allapäin.

– Kun hevonen meni radalta ulos, luulin, että putosin pois kilpailusta. Vasta tämän episodin jälkeen kuulin, että en olisi pudonnut. Hevosen ja Annin puolesta olin vain niin pettynyt, koomikko suree.

Mies on saanut paljon palautetta ihmisiltä ja sähköposti on tulvinut niin vihaista, kuin positiivistakin viestiä.

– Hevosharrastajien mielestä tuollainen ei ole mitenkään tavatonta. Koulutettavana hevoset kuulemma kokee paljon pahempia asioita, Ismo kertoo.

Nuoret, ei tämä julkisuus aina kivaa ole!

Huumoria koomikko ei pysty tilanteesta repimään. Hän aikoo kuitenkin puhua asiasta.

– Pakkohan tästä on puhua ihmisten edessä, enkä halua missään nimessä puhua tästä pilkkaavaan sävyyn. Haluan kuitenkin käsitellä tämän asian, hän tuumaa.

Leikola on onnellinen siitä, että vain hänelle on tapahtunut pahaa. Kouluttaja ja hevonen eivät satuttaneet itseään. Hän kertoo myös oppineensa paljon itsehillintää ja nöyryyttä.

– Vaikka sympatiaa on tullut, kaduttaa ihan hirveästi. Mutta tässä sitä taas voi sanoa kaikille niille nuorille, jotka haluavat julkisuuteen, ettei tämä aina kivaa ole, mies päättää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat