Mainos

Isän ja 7-vuotiaan Lumin kiista jättinallen ostosta sai kaupassa yllättävän käänteen – tuntematon nainen halusi ostaa nallen tytölle joululahjaksi: "Lapsella oli tippa linssissä"

Juha Säkkinen oli ostoksilla kahden lapsensa kanssa, kun tuntematon nainen yllätti perheen tarjoutumalla ostamaan joululahjan Säkkisen tyttärelle.

Säkkisen mukaan tarkoituksena oli ostaa lapsille pienet viiden euron lahjat, kun Lumi, 7, huomasi noin metrin korkuisen nallen. Tyttö halusi ostaa nallen, mutta se oli paljon isompi ja kalliimpi kuin sovittu lahjaostos.

– Se ei ollut meidän kauppalistassamme ja siitä alkoi sitten kova vääntö, kuinka kaikkea ei aina voi ostaa.

– Me varmaan puoli tuntia sitä siinä käännettiin ja väännettiin. Samaan aikaan tämä nainen oli seurannut meitä vierestä, kertoo Säkkinen MTV Uutisille.

"Pieni teko, mutta niin paljon iloa"

Tuntematon nainen lähestyi perheenisää ja kertoi, että haluaisi ostaa nallen joululahjaksi Lumille. Isä kuitenkin kieltäytyi kohteliaasti tarjouksesta, koska halusi yhä opettaa tyttärelleen, kuinka kaikkea ei aina voi saada.

Kiistely isän ja tyttären välillä kuitenkin jatkui ja nainen päätti lähestyä perhettä uudestaan.

– Hän toi rahan suoraan käteeni ja sanoi, että tämä on nyt häneltä joululahja, ostakaa se nalle.

– Tottakai lapsi oli iloinen ja hänellä oli tippa linssissä niin sanotusti. Pieni teko, mutta niin paljon iloa, kuvailee Säkkinen.

Nalle ollut kovassa käytössä

Nallen ostanut nainen kertoi Säkkiselle lapsenlapsestaan, joka asuu Tukholmassa. Nainen ei kertomansa mukaan näe lasta usein ja tämän vuoksi halusi nyt ilahduttaa Lumia joululahjalla.

Säkkinen kertoi suostuneensa naisen tarjoukseen hyvän mielen jakamisen vuoksi.

– Tavallaan me saimme hyvän mielen myös tälle naiselle, koska hän halusi antaa hyvän mielen minun tyttärelleni. Huomasin, kuinka iloinen nainen oli siitä, että hän sai sen nallen ostaa, toteaa Säkkinen.

Nalle on Säkkisen mukaan ollut Lumilla jo kovassa käytössä. Lumi kertoi MTV Uutisille itse, että hän ei vielä ole keksinyt uudelle pehmolelulleen nimeä.  

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja