Mainos

Isän hupaisa tarina: Näin kerroin 5-vuotiaalle, mistä lapset tulevat

Isä oli poikansa kanssa puistossa, kun lasta alkoi kiinnostaa, miten hän oli tullut maailmaan.

Eläkkeellä olevan poliisin tarina ihmisen lisääntymisen ihmeistä huvittaa netissä. Rick Bruno jakoi Quora-sivustolla tarinan siitä, miten vastasi viisivuotiaan kysymykseen lasten tekemisestä.

Bruno oli ollut pojan kanssa puistossa, kun lasta alkoi kiinnostaa, miten hän oli tullut maailmaan.

– Olin ajatellut sitä, miten vastaisin tähän kysymykseen jo ennen kuin se oli esitetty. Joillain ystävilläni oli kuvakirjoja helpottamaan keskustelua. Ajattelin, että ne voisivat olla hyödyllisiä, mutta ilmeisesti ihmiset ovat selittäneet tätä asiaa lapsille jo vuosikymmeniä, ja ajattelin, että koska olen melko koulutettu henkilö, osaisin vastata vahingoittamatta lasta, Bruno kuvaa.

Hän maalaa kuvan runollisesta hetkestä isän ja pojan välillä: Bruno pyysi poikansa viereensä penkille tammen alle. Viereisellä, rauhallisella järvellä linnut uiskentelivat tyynesti.

– Ajattelin olevani onnekas, että tilaisuus näin vakavalle keskustelulle tuli. Ajattelin myös, että poikani muistaisi keskustelun loppuelämänsä ajan. Hän istui vierelläni, ja käännyin häntä kohti. Hänen suuret, viattomat, ruskeat silmänsä odottivat vastausta kysymykseen, Bruno kuvaa,

– Sanoin hänelle: ”Greg. Kysy äidiltäsi”.

Tämän jälkeen isä pojalle ehdotti jäätelötötterön ostamista.

Myöhemmin Bruno kertoi, että hänen nelivuotias lapsenlapsensa, aiemman tarinan Gregin poika, kysyi häneltä kesken lastenohjelman, miten vauvat tulevat pois äitien vatsoista.

– Se tuli täytenä yllätyksenä, kun katsoimme Ryhmä Hauta. Ei mitään varoitusta, Bruno kuvaa.

Hän muisti lukeneensa muiden vanhempien kommentteja aiheesta, ja päätyi vastaukseen ”lääkäri auttaa, katsotaanpa nyt ohjelmaa”.

***


3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.