Isac Elliotin ura hurjaan nousukiitoon – teki arvostetun sopimuksen: "Olemme valmiita näyttämään maailmalle, millainen kansainvälinen lahjakkuus hän on"

9:00

Isac Elliot pääsi samaan talliin Alman ja Sunrise Avenuen kanssa.

Pop-muusikko Isac Elliot on saanut levytyssopimuksen Saksasta. Kansainvälistä musiikkiuraa tavoitteleva artisti on allekirjoittanut sopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Samassa levytysyhtiössä kansainvälistä uraa ovat saavuttaneet suomalaisyhtye Sunrise Avenue ja Idols-kilpailusta musiikkiuralle hypännyt Alma.

Elliotin managerointitehtäviin hyppää brittiläisfirma First Access Entertainment, joka työskentelee muun muassa Rita Oralle ja Bebe Rexhalle. Yrityksen puikoissa toimiva Sarah Stennett on lanseerannut myös esimerkiksi Ellie Gouldingin ja Zayn Malikin uraa.

– Isacin saavuttama suosio pohjoismaissa on hyvin vaikuttava, ja olemme hyvin ylpeitä saadessamme hänet perheeseen. Tiimini ja minä olemme valmiita näyttämään maailmalle, millainen kansainvälinen lahjakkuus hän on, Stennet kommentoi.

Artisti julkaisee ensimmäisen kappaleensa uuden levy-yhtiön alaisuudessa perjantaina.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.