Isä sai kuulla poikansa kiusaamisesta – kohtaamisella kiusaajan kanssa odottamattomat seuraukset

9:31

Isä sai koulukiusaamisen kuriin ratkaistessaan ongelman poikansa kiusaajan kanssa upealla tavalla.

Yllä olevalla videolla keskustelua siitä, miten kiusaamiseen voi puuttua.

Moni vanhempi raivostuu kuullessaan lastaan kiusattavan koulussa. Myös Yhdysvaltojen Houstonissa asuva Aubrey Delinzer myöntää olleensa vihainen kuultuaan poikansa, Jordanin, joutuneen kiusatuksi. Itsekin aikoinaan kiusattu isä päätti kuitenkin keksiä uudenlaisen tavan selvittää tilanne, jotta kiusaamisen kierre saataisiin katkaistua, uutisoi Yahoo Lifestyle.

Aubrey päättikin viedä Jordania kiusanneen Tamarion-pojan ajelulle kysyäkseen tältä, miksi tämä oli sortunut kiusaamiseen. Isä kertoi kohtaamisesta Twitterissä, jossa kohtaamista ja sen seurauksia selvitellyt video on kerännyt 260 000 tykkäystä ja miljoonia katselukertoja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kiusaaja olikin kiusattu

Isä sai selville, että Tamarion oli itsekin kokenut kiusaamista. Nuori mies kertoi toisten pilkkaavan häntä, isä kertoi KHOU-uutissivustolle. Isä otti yhteyttä opettajiin, jotka vihjasivat, että Tamarionin kotona olisi vaikeaa.

Aubrey soitti vielä Tamarionin äidille, ja selvisi, että perheellä todella oli rankkaa. Perhe oli koditon, ja Tamarionia kiusattiin siitä, etteivät tämän vaatteet olleet puhtaat. Niinpä Aubrey ymmärsi, että poikaa pitäisi kohdella kuin omana poikana kiusaajan sijaan, ja vei tämän ostoksille.

"Ongelma ratkaistu"

Ostosreissun jälkeen isä istutti oman poikansa ja Tamarionin samaan pöytään, jossa kiusallisen hiljaisuuden jälkeen pojat lopulta alkoivat keskustelemaan.

Pojat ystävystyivät ja isä julkaisikin heistä kuvan pelaamassa videopelejä.

"Ongelma ratkaistu."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aubrey perusti myös keräyksen GoFundMe-joukkorahoitussivustolla ohjaten tuottot Tamarionin perheelle. Keräys on tuottanut jo tavoitettaankin enemmän rahaa hotellissa tällä hetkellä asuvalle perheelle.

Sydäntä lämmittävä tarina ansaitsi runsaasti kehuja Twitterissä, jossa Aubreyn toimintaa kiiteltiin vuolaasti. Moni myös tarjoutui lähettämään vaatteita Tamarionille.

***

7:29

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja