Mainos

Isä päätti antaa lastenvahdille opetuksen – kaappasi lapsensa tämän nukkuessa

Lapsenvahtinsa toimintaan tyytymätön isä pelästytti tytön pahanpäiväisesti ennen kuin antoi tälle potkut, kertoo LadBible-sivusto.

Yhdysvaltalaisisä, Christopher Soares, oli jättänyt jälkikasvunsa aamupäiväksi Sarah-nimisen lapsenvahdin huomaan. Hän joutui kuitenkin palaamaan yllättäen kotiin hakeakseen unohtuneita papereitaan. Astuessaan olohuoneeseen, hän näki Sarahin vetelevän sikeitä perheen sohvalla.

Isä suivaantui näystä niin, että päätti antaa lastenvahdille kunnon opetuksen. Hän otti valokuvan nukkuvasta lastenvahdista, otti lapset mukaansa ja lähti asunnolta.

Sarah huomasi herättyään lasten kadonneen ja yritti soittaa Soaresille. Tämä ei kuitenkaan vastannut puhelimeen. Sen sijaan hän kysyi tekstiviestillä, mikä tytöllä on hätänä.

Sarah aneli miestä vastaamaan puhelimeen, sillä kaikki ei ollut kunnossa. Soares ei kuitenkaan vastannut, vaan jatkoi viestittelyä. Hän antoi ymmärtää olevansa raivoissaan ja alkoi kysellä lastensa perään.

Kuvan lähde: LADBible/Facebook

Kun tyttö myönsi, ettei tiennyt lasten olinpaikkaa, isä jatkoi raivoamistaan tekstiviestien välityksellä. Sarah kertoi soittaneensa jo poliisillekin, mutta he olivat kehottaneet olemaan yhteydessä ensin lasten vanhempiin.

Lopulta isä paljasti Sarahille vieneensä lapset itse. Sen lisäksi, että lapsenvahti sai potkut, isä ilmoitti harkitsevansa rikosilmoitusta lasten heitteillejätöstä.

Kuvan lähde: LADBible/Facebook

Facebookissa levinneet kuvakaappaukset viesteistä ovat herättäneet vilkasta keskustelua puolesta ja vastaan. Osa on vankasti sitä mieltä, että isä on ylireagoinut ja toiminut väärin lastenvahtia kohtaan. Osa taas on isän puolella ja katsoo lastenvahdin todellakin syyllistyneen heitteillejättöön nukahtaessaan kesken työvuoron.

Lähde: LadBible

***

11:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.