Mainos

Isä osallistui juoksukilpailuun työntämällä tyhjiä lastenrattaita – taustalla riipaiseva syy

Rohkea mies toivoo teollaan rikkovan hiljaisuuden, joka kohtukuoleman ympärillä vallitsee.

”Hei kaveri, olet hukannut lapsesi.” Nämä tuntemattoman ihmisen suusta kuullut sanat olivat saada juoksukilpailuihin oallistuneen Troy Austinin kaatumaan maahan. Kyllä, mies oli menettänyt lapsensa, mutta se ei ollut tapahtunut kilpailupäivänä. Hänen poikansa oli menehtynyt jo ennen syntymäänsä.

Surun murtama isä päätti juosta Sunshine Coast Maratonin tyhjiä lastenrattaita työntäen levittääkseen tietoa kohtukuolemasta ja sen mukanaan tuomista tunteista. Lapsen menettäminen ei ole koskaan helppoa, ei, vaikka lapsi olisi kuollut jo ennen kuin ehti vetää ensimmäisen henkäyksensä.

Jos poika olisi elossa, hän olisi nyt puolitoistavuotias...

Tukeakseen Austinia miehen kaksi parasta ystävää juoksivat miehen rinnalla työntäen omia lapsiaan rattaissa. Kolmikon juostessa rinta rinnan, Austin kuuli yleisöstä tämän sydäntäsärkevän lauseen ensimmäistä kertaa.

– Kyllä, se on tässä asian pointti, mies vastasi tuntemattomalle naiselle, joka pyysi mieheltä välittömästi anteeksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Toisen kerran nämä lapsen menettämisestä muistuttavat sanat iskivät suoraan miehen sydämeen, kun hän kuuli juontajan kuuluttavan humoristisesti kaverista, joka oli ilmeisesti hävittänyt lapsensa. Nämä olivat hetkiä, jolloin Austin oli onnellinen rinnallaan juoksevista ystävistään. Ystävien kanssa juttelu auttoi miestä pysymään kasassa.

– Joskus pystyin selittämään, miksi rattaat ovat tyhjät, mutta joskus me vain hymyilimme ja jatkoimme eteenpäin, Austin kertoo vaikeista hetkistä.

Jos Austinin poika olisi elossa, hän olisi nyt puolitoista vuotta vanha.

Raskausaikana pariskunta ei osannut pahimmissa painajaisissakaan kuvitella, että heidän lapsensa tulisi syntymään kuolleena. Lapsen kuolema tuli vanhemmille shokkina, ja juuri tästä syystä Austin päättikin osallistua kilpailuihin tyhjien rattaiden kanssa. Hän halusi teollaan rikkoa kohtukuolemaan liittyvän hiljaisuuden ja rikkoa stigman sen ympäriltä.

Kaikki lapset eivät saa tulla tähän maailmaan, vaikka vanhemmat kuinka sitä toivoisivat.

Lähde: Kidspot

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.