Isä luuli ottaneensa suloisen kuvan taaperostaan – totuus paljastui myöhemmin: "Se oli osa oireita"

Dave, 39, ihasteli nukkuvaa tytärtään ja näppäsi tästä kuvan muistoksi. Myöhemmin kävi ilmi, että tyttären nukahtelu oli oire vakavasta sairaudesta.

Dave Fletcher, 39, luuli tallentaneensa suloisen muiston tyttärestään. Mies otti tyttärestään Izzystä kuvan, kun tämä nukahti leikkipuistoon ollessaan hieman alle kaksivuotias, kertoo Daily Mail.

Dave ja hänen vaimonsa Vicky, 37, joutuivat kuitenkin pian järkyttymään.

"Ajattelin, että se on söpö hetki"

– Se oli vain iltapäivävierailu keinuissa. Hän keinui, käännyin ja hän oli nukahtanut, isä muistaa.

– Hän oli unelias ja nukahti, mutten ajatellut siitä mitään. Ajattelin, että se oli söpö hetki, ja vain otin hänestä kuvan, kuten tapana on. Myöhemmin kävi ilmi, että uupumus oli oire Izzyn leukemiasta.

– Vasta myöhemmin tajusimme, että se oli osa oireiden kirjoa ja se, mistä olin saanut kuvan, oli tyttömme oireilua jostakin pahemmasta.

Lapsi oli väsynyt ja sai mustelmia

Izzy oli ollut väsynyt ja sairastanut muutaman flunssan. Hän sai helposti mustelmia jalkoihinsa. Perhe kuitenkin oletti kaiken olevan normaalia ja kuuluvan pikkulapsen elämään.

Izzyn sairaus paljastui tammikuussa 2017, kun perhe vei hänet lääkäriin oudon ihottuman vuoksi. Pian lapsella diagnosoitiin leukemia.

– Kun hän sai diagnoosin, se oli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olimme molemmat sokissa, koska se kävi niin nopeasti, Dave kuvaa.

Syöpä on nyt hallinnassa

Izzy on nyt kolmevuotias ja käynyt läpi rankat kemoterapiahoidot. Hän vietti jopa kaksivuotissyntymäpäivänsä sairaalassa.

Izzy kuitenkin selvisi hoidoista hyvin muutamaa takaiskua lukuun ottamatta. Hän saa ylläpitohoitoa, jolla syöpä pysyy poissa. Perhe toivookin, ettei syöpä koskaan palaa.

2:17

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja