Mainos

Isä kutsui vieraat tyttövauvan ”manaukseen” – kutsuun pian hupaisa muutos

Isän synkkä huumorintaju ei ilmeisesti uponnut muihin perheenjäseniin.

Mustan huumorin selkeästi omaava tuore isä, Eoin, päätti naurattaa lähipiiriään kutsumalla nämä tyttärensä Saoirsen manaukseen.

Kyseessä oli todellisuudessa pienen tyttövauvan ristiäiset, mutta irlantilaisisä näki tilaisuudessa oivan hetken hieman hassutella. 

Isä kirjoitti Facebook-tapahtuman vieraille, että "Tule ja liity kanssamme kirkkoon (SuperValua vastapäätä), jossa mies lakanassa heittää vähän vettä Saoirsen päälle ja karkottaa demonit, jotka asustavat hänen sielussaan."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eoinin serkuksi tunnustautuva Twitter-käyttäjä Ste jakoi kuvakaappauksen hupaisasta kutsusta, mutta myös toisen kuvakaappauksen, josta on pääteltävissä, että Saoirsen äiti ei kenties pitänyt manauskutsua kovinkaan hauskana. 

Vajaa puoli tuntia ensimmäisen kutsun jälkeen kutsua oli nimittäin muutettu huomattavasti. "Saoirse Annen manaus" -tilaisuus olikin enää "Saoirsen ristiäiset". Tällä kertaa kutsussa luki: "Liity kanssamme... Saoirsen suureen päivään, kun hänet ristitään hyvin vakavassa ja todellisessa seremoniassa." Myös tytön kuva oli muuttunut huomattavasti.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.