Mainos

IS: Tuore kansanedustaja Nasima Razmyar yllättää: Häät jo ensi kuussa

SDP:n tuoreen kansanedustajan häitä vietetään jo toukokuussa Helsingin keskustassa.

Ilta-Sanomat kertoo Nasima Razmyarin menevän naimisiin miehensä, rahoitusalalla työskentelevän Johan Fagerin kanssa, jo ensi kuussa.

Razmyar kertoi viime vuoden kesällä parin suunnittelevan häitään. Razmyar kertoi tuolloin MTV.fille, että häiden oli tarkoitus olla kesällä 2015. Pari kihlautui helmikuussa 2014.

Ilta-Sanomien mukaan häitä on kuitenkin aikaistettu jo toukokuulle. Lehti kertoo hääkutsujen lähteneen vieraille jo kuukausi sitten.

– Totta se on, menemme naimisiin toukokuussa, Razmyar vahvistaa IS:lle.

Razmyar on muslimi, joten pari avioituu maistraatissa. Ilta-Sanomien mukaan hääjuhlaa varten on varattu ravintola Helsingin keskustasta.

Razmyar kertoi MTV.fille hääjärjestelyistään jo viime kesänä. Hääpaikka oli jo tuolloin kiikarissa. Razmyar myös kertoi suomalaisen ja afganistanilaisen kulttuurin yhdistäminen tuovan haasteita häiden järjestämiseen.

– Häihimme liittyy paljon kulttuurien yhdistämistä, niin ruuan kuin musiikinkin tiimoilta. Se on vähän haaste, sillä Suomessa ei ole vielä kauheasti järjestetty tällaisia. Täällä joutuu vähän hakemaan, että miten saan afganistanilaista ruokaa mukaan tarjoiluihin. Se on vähän kiven takana, mutta uskon, että kaikki saadaan tehtyä.

Hääpukunsa Razmyar suunnitteli hankkivansa kaikessa rauhassa ilman stressiä.

– Ehdottomasti haluan teettää itselleni puvun suunnitelijalla. Jotain ideoita minulla on itsellänikin. Aion käyttää suomalaista, vähemmän tunnettua naispuolista suunnittelijaa, Razmyar paljasti viime marraskuussa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja