Mainos

IS: Taksiin oksentaminen voi maksaa jopa 5 000 euroa – tänne laatta kannattaa heittää, jos on pakko

Ilta-Sanomien haastattelema taksikuski paljastaa, minne tarpeensa kannattaa tehdä, jos paha olo yllättää takapenkillä kesken kotimatkan.

43 vuotta taksia ajanut Harri Savunen kertoo, että pahin paikka, johon liikaa alkoholia nauttinut juhlija voi vatsalaukkunsa sisällön tyhjentää on maksupääte ja taksamittari. Savunen kertoo, että kumpikin laite on noin 1 700 euron arvoinen.

– Jos oksennusta menee lämmityslaitteeseen ja ilmastoinnin kennoihin ja joudutaan purkamaan kojetaulut, niin se maksaa jo tuhansia. 4 000–5 000 euroa voi hyvinkin olla sen hinta, Savunen kertoo IS:lle.

Parhaassa tapauksessa asiakas ilmoittaa huonosta olostaan sen verran aikaisin, että kuljettaja ehtii pysäyttämään auton ja asiakas pääsee tarpeilleen ojan puolelle.

Mikäli on myöhäistä pyytää kuljettajaa pysähtymään ja jäljelle jää mahdollisuus valita vähiten kalliiksi tuleva tyhjennyspaikka, suosittelee Savunen lattialla olevaan kumimattoon tähtäämistä. Tarkkana saa siinäkin olla, sillä huono sihti johtaa sisäpesuun ja vähintään 250 euron laskuun.

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.