IS: SM-liigan entisellä kiekkovalmentajalla useita tuomioita seksuaalirikoksista

Jääkiekon SM-liigajoukkueen valmennusryhmään kuulunut mies on tuomittu oikeudessa raiskauksen yrityksestä ja lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, uutisoi Ilta-Sanomat.

Tuoreimman tuomion mies sai viime vuoden lokakuussa, jolloin käräjäoikeus tuomitsi hänet vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen raiskauksen yrityksestä.

Kyseinen tuomio ei ole miehen ensimmäinen. Vuonna 2011 käräjäoikeus tuomitsi valmentajan vuoden ja viiden kuukauden ehdottomaan vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies oli ollut vuonna 2010 sukupuoliyhteydessä 15-vuotiaan tytön kanssa.

Marraskuussa 2008 mies tuomittiin kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies oli vuonna 2007 ehdottanut tekohetkellä 10-11-vuotiaille tytöille suuseksiä sekä masturboinut heidän läheisyydessään.

llta-Sanomat tavoitti valmentajan työnantajana toimineen SM-liigaseuran hallituksen puheenjohtajan, joka ei ollut tietoinen miehen aiemmista tuomioista. Mies sanoo, että valmentaja on ollut heillä työsuhteessa, mutta ei ole enää.


 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja