AL: Tamperelaisen Pyrinnön B-tyttöjen apulaisvalmentaja ja hänen kaverinsa tuomittiin raiskauksesta – pakottivat naisen seksiin useita kertoja

Tamperelaisen koripallojoukkueen apulaisvalmentaja ja hänen kaverinsa tuomittiin raiskauksesta, kertoo Aamulehti

Viisi kuubalaista lentopalloilijan tuomittiin vuonna 2016 vankeusrangaistuksiin tamperelaisessa hotellissa tapahtuneista raiskauksista. Katso video: 

Kuubalaispelaajat raiskasivat naisen hotellissa 1:08

Aamulehden mukaan Tampereen Pyrinnön B-tyttöjen koripallon SM-sarjajoukkueen apulaisvalmentaja James Phillips ja hänen ystävänsä Muhamed Toyray on tuomittu raiskauksesta Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Raiskaus tapahtui marraskuussa 2018. Mieskaksikko oli tavannut humaltuneen naisen Tampereen keskustassa, josta seurue oli päätynyt miesten asunnolle.

Naisen mukaan miehet pakottivat hänet sukupuoliyhteyksiin useita kertoja. Nainen kertoi yrittäneensä kamppailla vastaan, itkeneen ja ilmaisseensa, ettei halunnut seksiä.

James Robert Philips tuomittiin kahden vuoden ja kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta ja ulkomaalaisrikkomuksesta, koska Yhdysvalloista kotoisin oleva Philips oli oleskellut Suomessa yli 90 päivää ilman oleskelulupaa.

Muhamed Toyray tuomittiin raiskauksesta ja 3. marraskuuta 2018 tapahtuneesta seksuaalisesta ahdistelusta kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen.  

Lue myös:

    Uusimmat