Mainos

IS: Poikaystävänsä murhaa myrkyllä ja puukolla yrittänyt kuoli kesken mielentilatutkimuksen

Poikaystävänsä murha yrityksestä epäillyn naisen syyte raukeaa, sillä naishenkilö menehtyi ennen tuomion antamista. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Nainen oli määrätty maaliskuussa Espoon käräjäoikeudessa mielentilatutkimukseen, sillä hän oli joulukuussa 2015 yrittänyt syytteen mukaan murhata poikaystävänsä tarjoamalla tälle ensin unilääkkeillä terästettyä teetä ja iskemällä tämän jälkeen osin tiedotonta uhria 19 kertaa puukolla selkäpuolelle.

Mies ei kuitenkaan menehtynyt vakavista iskuista huolimatta, sillä hänen äitinsä saapui nuoren parin asunnolle oltuaan huolissaan pojastaan.

Teon motiivina oikeus piti sitä, että 22-vuotias nainen oli mustasukkainen miehestä ja halusi kostaa tälle, sillä mies halusi päättää parisuhteen. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan.

Syyttäjä vaati käräjäoikeudessa naiselle rangaistusta sekä murhan yrityksestä että pahoinpitelystä. Kihlakunnansyyttäjä Tapio Mäkinen vahvistaa kuitenkin Ilta-Sanomille, että epäilty on nyt menehtynyt kesken oikeudenkäynnin, eikä oikeudenkäyntiä tulla käymään loppuun asti.

– Kuoleman johdosta syyte raukeaa, eikä se tule enää oikeuslaitoksen käsittelyyn, Mäkinen kommentoi lehdelle.

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan nainen olisi menehtynyt kesäkuun alussa Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.